Galerija Gigi Hadid Gigi Hadid Gigi Hadid - 1 +2 Gigi Hadid - 2

Ne znamo što to točno Gigi može napraviti, a da joj ne stoji. Već je puno puta pokazala da joj sve živo stoji. Sada je napravila drastičnu promjenu frizure, sve oduševila i potvrdila veliki proljetni trend.

Kylie Jenner i Camila Cabello u komentarima nisu skrivale svoje oduševljenje. Gigi Hadid već toliko dugo ima divnu dugačku plavu kosu, a nekada ju za snimanja prekrije perikama, ali svoju prirodnu kosu godinama nije dirala. Fanovi su ju navikli vidjeti s takvom kosom, ali ne više. Sada je i ona pokleknula pred popularnom frizurom i napravila ju. Objavila je najprije video kako se šiša i kako frizer reže itekako puno kose.

 

 

A kasnije je objavila i mali photoshooting s novom frizurom. I da, Gigi je napravila bob! Već godinu dana sve više i više djevojaka odlučuje odrezati kosu u bob, a izgleda da njegova vladavina na modnoj sceni ne prestaje i da ostaje veliki hit i ovog proljeća. Gigi je to sada i potvrdila.

 

 

Izgleda drugačije! Evo dokaza koliko frizura može promijeniti cjelokupni izgled. Za usporedbu, ovo je kako je izgledala prije šišanja.

 

 

Ako si razmišljala bi li se ošišala u bob ili ne, možda te Gigina frizura potakne na ovaj korak. Nemoj očekivati da će ti stajati identično kao i njoj, ali ovo može biti promjena koju tražiš.

Mirta Miler Trendi načini kako nositi rep ovog proljeća: Umjesto običnog napravi neki od ova 3

Boje kose Treba ti promjena izgleda? 8 boja kose koje se već sada nose, a bit će i proljetni trendovi

Gigi Hadid Frizura nova frizura ošišala se kakvu frizuru ima frizure slavnih

Još vijesti