Hailey i Miley

Kada nemaš ideju što napraviti od kose, a znaš da želiš promjenu, baci oko na glave slavnih osoba i vidi što one nose. O kojim se frizurama najviše priča ove godine? Celebovi su već napravili neke drastične promjene koje su postale hitovi i koje već sada ljudi kopiraju.

Početak godine za mnoge je značio i promjenu frizure. U novu 2023. godinu ove su slavne djevojke ušle i s novom frizurom. Nema boljeg načina kako ostaviti staru sebe u prošlosti nego promijeniti frizuru. Ako si i ti u potrazi za novom frizurom, možeš se inspirirati njihovim promjenama. Neke su kosu uspjele promijeniti već u ovih nekoliko tjedana koliko nam traje nova godina, a neke su ju promijenile i krajem prošle godine, ali se o njihovim frizurama ne prestaje pričati. Sve smo ti ih sakupili na jedno mjesto da ti bude lakše pronaći inspiraciju. Pogledaj kakvim su nas to frizurama osvojile slavne djevojke.

1.Hailey Bieber i Zendaya nose po novom bob frizuru

 

 

Izgleda da će bob frizure postati veliki trend. Hailey je upravo ošišala kosu u bob frizuru i oduševila svoje pratitelja, a nema dugo je isto napravila i Zendaya. Duge kose polako ostaju u prošlosti i u zadnje vrijeme vidimo sve više slavnih i influencera da rade drastične promjene i puno skrate svoju dugu kosu. Bob frizura će ove godine biti hit, toliko je za sada jasno.

2.Bella Hadid i Ariana Grande su otišle u plavo

 

 

Plava boja kose nije laka za održavanje, a u posljednje vrijeme baš u tu boju odlaze slavni. Ariana je svoju kosu morala pofarbati zbog uloge i već je neko vrijeme plavuša, a nedavno su joj se s različitim nijansama plave pridružile i Bella Hadid i Kim Kardashian.

Curtain šiške Frizure koje će ti podignuti cjelokupni izgled: Uz ovih 6 ćeš u trenu izgledati kao da imaš više stila

3.Jenna Ortega i wolf cut

 

 

Frizura koja će tvojoj kosi dati volumena. Jenna Ortega je prije imala ravnu dugu kosu i izgledala je baš lijepo, a onda se ošišala u wolf cut i sada izgleda još bolje. Odlično joj stoji i sigurno će nekoga povući da napravi isto. Ovakva je frizura bila popularna prošle godine, a izgleda da se to nastavlja i sada. Jenna je trenutno ona glumica za kojom se okreću sve glave i sigurno će mnoge cure htjeti izgledati kao ona.

4.Emily Cooper je odrezala šiške

 

 

Znamo da Emily Cooper nije slavna osoba već samo lik iz serije, ali itekako popularan lik iz serije koji može jako dobro utjecati na naše modne odluke. Što se i pokazalo kada je hrpa cura počela po uzoru na Emily šišati šiške kod kuće. Emily je šiške vratila na modni radar i dala nam ideju što napraviti s kosom kada želimo promjenu, ali ne želimo dirati dužinu koju imamo. Šiške su najbezbolnija opcija.

5.Miley Cyrus ima kosu u dvije boje

 

 

Bit će da je Miley čitala naš članak o bojama kose koje će ti pomoći kako bi ti kosa izgledala bujnije, jer ukrala je jedan trik iz njega.

Boje kose Ono kada imaš na glavi tri dlake: Boje kose koje će tvoju tanku kosu učiniti vizualno bujnijom

Šalu na stranu, Miley već neko vrijeme fura frizuru koja je idealna za kopiranje i koju svatko može učiniti svojom. Donji dio kose je obojala u drugu boju. Tako joj je gornji dio plave boje, a donji jako tamno smeđi, gotovo pa crni. Kontrast izgleda super!

6.Dixie D'Amelio ima super kratku kosu

 

 

U jesen prošle godine Dixie je sve šokirala kada je objavila video u kojem je mašinicom obrijala svoju dugu kosu. Obrijala se na svega koji milimetar duljine. Kako joj kosa raste, tako fura frizure – i ni u jednom trenu nije stavila periku. Izgleda da nije požalila. I nema zašto požaliti jer joj frizura stoji odlično. Kratka kosa može biti veliki korak, ali je i drastična promjena koja nam nekada baš treba. Njoj je trebalo baš to nakon prekida veze. I nije jedina iz svijeta slavnih i influencera koja je drastično skratila kosu u zadnje vrijeme.

Frizura Kosa nova frizura Slavne osobe ideje za frizuru inspiracija za novu frizuru što napraviti s kosom Moda kako se ošišati Popularno u trendu

Još vijesti