Galerija Ema Luketin - 6 Ema Luketin - 1 Ema Luketin - 2 +3 Ema Luketin - 3

Cure se boje ošišati kosu, pogotovo ako im je jako duga. Pravimo se kao da je to nešto najgore na svijetu i kao da nam kosa više nikada neće narasti. Iako će trebati malo dulje čekati, kosa će opet narasti!

Ukoliko se dvoumiš je li šišanje pravi izbor za tebe ili je ipak bolje da sačuvaš svoju lijepu dugu kosu – Ema Luketin bi ti mogla pomoći odlučiti i da jedna opcija prevagne. Navikli smo ju vidjeti s dugom smeđom, pomalo valovitom, kosom. Ta joj je kosa stajala odlično i izgledala je uvijek tako divno.

Ljetni outfiti Kako se obući za prvi dan škole? Donosimo ti 8 odjevnih kombinacija koje možeš nositi

Ipak, popularnost boba kakav nosi Hailey Bieber je kod puno cura postala frizura kakvu žele i odlučile su se odrezati kosu. Sada je to napravila i Ema. Objavila je fotke s kratkom kosom i frizurom koju je ovo ljeto proslavila Hailey. I stoji joj odlično!

 

 

Evo dokaza da je nekada dobra ideja biti hrabar i napraviti tu drastičnu promjenu o kojoj razmišljaš. U komentarima na Eminom Instagramu vlada opće oduševljenje! Svi se slažu da joj stoji fenomenalno – čak i bolje nego na „originalu“. Kraj ljeta i početak nove školske godine je za mnoge doba godine kada se žele transformirati u novu osobu i doći u školu u totalno novom izdanju. Ukoliko još ne znaš što može biti tvoja transformacija, može te Ema i njena nova frizura mogu inspirirati.

Jala Brat, Devito i Breskvica Jala Brat, Breskvica, Zera ili Devito: Koja su prava imena popularnih balkanskih glazbenika?

ema luketin Kosa Izgled nova frizura ošišala se bob kratka kosa transformacija frizura eme luketin

Još vijesti