Galerija Selena Gomez Selena Gomez Selena Gomez - 1 +6 Selena Gomez - 3

Selena Gomez ima već dugo tamno smeđu kosu u bob duljini, a povremeno ju možeš vidjeti i s duljom kosom. To su dvije najčešće frizure koje mijenja zato je sada s novom kosom posebno iznenadila.

Selena Gomez je dokaz da i manja promjena frizure može pomoći da promijeniš svoj cjelokupni izgled. Frizura je onaj dio nas koji je najjednostavnije drastično promijeniti. Vjerojatno zato to i bude prvi korak koji napravimo kada želimo započeti novo poglavlje u životu. Navikli smo vidjeti Selenu s kosom kakvu inače nosi i trebala nam je sekunda dulje nego inače da ju prepoznamo na novim fotkama.

Frizure Koja frizura najbolje paše uz koji stil majice? Evo uz koju najbolje ide punđa, a uz koje visoki rep

Možda i tebe inspirira da napraviš pramenove. Da, Selena je stavila plave pramenove s kojima je uokvirila lice – i koji joj stoje odlično.

 

 

Ako si mislila da pramenovi nisu dovoljno velika promjena, ovo će te razuvjeriti. Iznad je Selena sada, s novom frizurom, a ovo je Selena prije.

 

 

Razlika je itekako vidljiva, a Selena izgleda dobro i u jednoj i u drugoj verziji. Nema boljeg vremena za promjenu i „upgrejd“ izgleda nego na kraju godine, tako da u novu uđeš kao nova ti.

Frizure za zimu Dosadila ti je tvoja kosa i tražiš ideje za novu frizuru? Ovih su 9 frizura veliki zimski trendovi

Frizura Selena Gomez nova frizura Kosa promijenila izgled pofarbala se

Još vijesti