Galerija Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 +4 Lana Jurčević - 4

Lana Jurčević izgleda top! Nova frizura je bila rizik jer ova nekima stoji odlično, a drugima baš i ne. Ako se pita Lanine pratitelja, napravila je pravu stvar kada je promijenila frizuru jer sada izgleda još i bolje nego prije.

Lana Jurčević je jedna od naših pjevačica sa scene koja uvijek uspije izgledati dobro, a bez da izgleda vulgarno ili da je prošla masu estetskih zahvata. Prirodno je stvarno najljepše. Čini nam se da kakvu god frizuru da bi napravila, njeni bi pratitelji bili oduševljeni. Sada je napravila malu promjenu na kosi, a koja radi drastičnu promjenu u izgledu. Ugledala se na „Emily in Paris“ i ošišala šiške.

Šišanje Da ti kosa brže raste, šišaj ju na puni mjesec: Ovo su najbolji datumi u 2023. za šišanje

Ovo je dosta hrabra promjena jer mnogi kasnije požale kada shvate da im ne stoje onako dobro kako su zamišljali. Ipak, sigurni smo da Lana neće požaliti jer joj stoje super.

 

 

S tim se izgleda slažu i svi njeni pratitelji jer pohvale u komentarima dolaze sa svih strana. Neki joj govore da je sada baš slatka, a drugi da izgleda kao slavna glumica Monica Bellucci, a čak je i Nina Badrić komentirala i pokazala koliko joj se sviđa. Iako mala promjena, kada se usporedi s izgledom od prije, vidi se itekako razlika. Šiške jednostavno imaju takvu moć.

 

 

Na Lani stoje super, ali prije nego ih i ti odlučiš napraviti, dobro razmisli, jer jednom kada ih odrežeš, povratka nema prilično dugo, sve dok opet ne narastu.

Laurie i lažna Znamo kako dobiti fen frizuru bez korištenja fena i četke: Puno je jednostavnije, a efekt je isti

lana jurčević Frizura nova frizura sa šiškama kako joj stoji

Još vijesti