Galerija Jungkook - 4 Jungkook - 1 Jungkook - 2 +4 Jungkook - 3

Jungkook već duže ima nešto dulju kosu i mnogima je bio šok kada se odjednom u novom videu pojavio s novom frizurom. Skratio je kosu – ne drastično, ali dovoljno da fanove baci u trans.

Izgledao je dobro s dugom kosom, a izgleda dobro i s kraćom kosom. Fanovi su navikli vidjeti Jungkooka s malo duljom kosom, s kojom izgleda preslatko! Nema boljeg načina za pokazati novu frizuru nego se bez ikakve najave samo pojaviti u novom videu i sve iznenaditi. U komentarima su fanovi u šoku. Neki su toliko u šoku da ne mogu niti procesirati i donijeti odluku sviđa li im se ova promjena ili ne, jer su se jako vezali za njegovu staru frizuru. Drugi kažu da će im faliti stara frizura, ali i da mu ova stoji dobro.

 

@bts_official_bighit Duet with me!❤️‍🔥 Show me how you enjoy #JungKook_Seven @Alesso Remix!🤳🕺💃 @JK #정국 #JungKook #NewMusic #DuetWithMe ♬ Seven (feat. Latto) - Alesso Remix - Jung Kook & Latto & Alesso

 

S ovom frizurom izgleda mlađe nego prije. Pokazao ju je dok se snimao na Alessov remix njegove pjesme „Seven“, a dok je plesao, dao je fanovima puni pogled na frizuru sa svih strana. Iako nije ošišao puno, ipak se vidi prilična razlika naspram stare.

 

 

Jungkook se nadao da će fanovi duetati njegov video, ali zbog kose je sve to palo u drugi plan kod fanova.

Zera - 7 Zera se vratila na svoju prirodnu dužinu kose – bez perika i ekstenzija! Kakva joj je zapravo kosa?

Nasmijana djevojka Kako da ti kosa izgleda fensi kao da ideš kod najskupljih frizera: 6 savjeta celebrity frizera za brigu o kosi

Jungkook bts Frizura nova frizura kratka kosa kako mu stoji iznenadio fanove

Još vijesti