Mirta Miler

Rep je glavna frizura većine nas kada želimo maknuti kosu s lica ili kada nam je kosa masna, a nismo ju oprali. Umjesto da opet napraviš običan visoki rep kao uvijek, napravi jedan od tri trenutno trendi repa.

Razlika je u detaljima! Rep je prilično jednostavna frizura koja se na hrpu načina može nadograditi da izgleda malo posebnije i drugačije. Ako samo staviš drugačiju gumicu, a ne neku najobičniju, već će izgledati sređenije. Jedno su vrijeme svi nosili super visoki rep, ali on više nije toliko u modi – što je dobro jer je ionako loš za tvoju kosu. Umjesto da samo napraviš običan rep, složi jedan od tri repa kakvi su ovog proljeća u trendu. Niti jedan nije teško napraviti i neće ti uzeti puno više vremena od onog kakvog inače nosiš.

Rep Pravilo koje će ti pomoći napraviti savršeni rep – koliko ćeš ga visoko staviti ovisi o crtama tvog lica

1.Rep s izvučenim pramenovima koji uokviruju lice

 

 

Kada radiš rep, ostavi dva pramena da vise i budu okvir za tvoje lice. Možeš od ta dva pramena isplesti male pletenice, ostaviti ih takve kakvi jesu ili ih nakovrčati. Izgledat će dobro uz sve visine repa.

2.Začešljani rep srednje visine

 

 

Visoki rep više nije toliko hit kao prije, a ovog proljeća će ga zamijeniti rep srednje visine. Ovakav je i puno lakše napraviti, a i bolji je za zdravlje tvoje kose. Ipak, messy varijante repa nisu u trendu, već glatki, začešljani rep.

3.Polurep ukrašen mašnicom

 

 

Sigurno si primijetila da su mašnice u kosi već neko vrijeme glavni hit. Nose se i na repu! Polurep je super ideja kada ne želiš svu kosu podignuti, ali ti raspuštena ne izgleda nekako dobro. Učvrsti ga što tanjom gumicom tako da ju možeš prekriti mašnicom. Preslatko!

Boje kose Treba ti promjena izgleda? 8 boja kose koje se već sada nose, a bit će i proljetni trendovi

Frizura kakvu frizuru napraviti Rep na drugačije načine u trendu nosi ovog proljeća nositi rep napraviti rep

Još vijesti