Poljubac

Imaš dečka iz snova, a često toga možda nisi niti svjesna. Što smo dulje u vezi, to počnemo sve više neke sitnice uzimati zdravo za gotovo, a ne bi trebali.

Kada tek upoznaš nekoga i krenete se viđati, primjećivat ćeš svaku sitnicu, svaku lijepu gestu koju napravi i svaku slatku stvar koju ti kaže. Kako vrijeme prolazi i što ste dulje zajedno, to počnemo sve manje primjećivati neke takve lijepe situacije. Uzimamo ih zdravo za gotovo i ne doživimo ih kao nešto posebno – a jesu. Ako si i ti već duže u odnosu s nekime, dobre su šanse da se i tebi ovo dogodilo. Vrijeme je da se probudiš i da ovih 11 slatkih gesta počneš doživljavati – raditi ih nekada za svog dečka, ali i primijetiti kada ih on napravi i reagirati. To može samo pomoći vašem odnosu da bude još ljepši i sretniji. Evo koje to geste često počnemo uzimati zdravo za gotovo, a ne bi trebali.

1.Izjave ljubavi
Nakon nekog vremena, kada ti dečko kaže „volim te“, počneš to doživljavati više kao naviku i ništa posebno, a zapravo je itekako posebno. Niti jedno „volim te“ ne bi trebala uzimati zdravo za gotovo.

2.Komplimente
Jednako kao i s izjavama ljubavi, nakon nekog vremena i komplimente kao da čujemo, ali u jedno uho uđu, a u drugo izađu. Ne doživimo ih kako treba niti im damo pažnju kakvu zaslužuju. Nekada i zaboravimo partneru davati ponekad kompliment.

3.Držanje za ruke
Koliko je slatko kada te dečko iznenada primi za ruku? Sigurno to više niti ne primijetiš i to ti je još jedna automatska radnja, ali zapravo je jako slatka gesta.

Kupi buket cvijeća (da, i dečku!) Romantične geste koje svatko mora napraviti barem jednom u životu

4.Male poklončiće koje dobivaš bez razloga i povoda
Ako te dečko povremeno, bez razloga, iznenadi s nečim što voliš, primjerice kavom za van ili čokoladicom, zahvali, ali se sjeti i ti nekada njega iznenaditi na isti način.

5.Kada dečko napravi umjesto tebe nešto što ti se ne da
Prava si sretnica ako imaš dečka koji će nekada napraviti i ovako nešto. Pokaži mu koliko ti to stvarno znači, nemoj samo početi očekivati da će uvijek on „podmetnuti leđa“.

6.Porukica za laku noć ili dobro jutro
Čak i ako se ne dopisujete tada, a on se sjeti prije spavanja javiti ti se ili ti pošalje poruku ujutro čim se probudi, to je tako slatka gesta koju definitivno trebaš početi doživljavati kao nešto slatko.

7.Slatki rituali koje imate vas dvoje kao par
Svaki par ima neke svoje slatke rituale, a sigurno neke imate i vi, ali si ih s vremenom prestala doživljavati, a možda ste ih imali i na početku veze, a u međuvremenu prekinuli tu tradiciju. Što je šteta i vrijeme je da se vrate!

8.Kada dečko gleda s tobom tvoju seriju koju inače ne prati
Možda ti se čini kao sitnica, ali ako radi ovakve stvari i nikada se ne buni, trebala bi ih doživjeti jer radi nešto jako lijepo za tebe. Sjeti se i ti nekada napraviti neki takav kompromis za njega.

9.Kada se posvađate, on prvi pruži grančicu mira
Ne dopušta da situacija eskalira još dalje i da prođe još više dana prije nego se čujete ili vidite. Ego nam nekada ne dopušta da budemo ti koji će u ovoj situaciji prvi priznati grešku i pokušati popraviti stvari zato je big deal kada tvoj dečko ovo napravi.

Zaljubljeni par Dokaz ljubavi: 10 stvari koje dečko koji te voli neće nikada napraviti

10.Kada ti odgovori na poruku odmah
Znaš koliko cura kraj mobitela čekaju satima da im dođe poruka, a ti si takva sretnica da imaš dečka koji odgovora odmah? Sigurno to ne cijeniš dovoljno!

11.Nađe se s tobom čak i kada nema baš vremena
Možda se tebi podrazumijeva da se trebate vidjeti i nije ti ništa posebno jer te ugurao u raspored kada ima tisuću stvari, ali to nije mala stvar. Ne bi to nikada trebala uzimati zdravo za gotovo! Iako ima more obaveza, sve je pogurao da se nađe s tobom i kasnije će to morati nadoknaditi. Ti si mu jedan od prioriteta. Doživiš li stvarno važnost toga?

veza dečko slatka ponašanja slatke geste ljubav sretna veza uzimati zdravo za gotovo sitnice u vezi slatko početi primjećivati

Još vijesti