Poljubac

Naravno da ćeš biti luda za njim! Pa ne bi bila s njim da ti se ne sviđa i da nije toliko wow. Ipak, postoji razlika između zaljubljenosti i nezdrave zaluđenosti. Trebaš li malo stati na kočnicu?

Kada tek uđeš u vezu, bit ćeš posebno jako luda za vezom i za dečkom. Kako vrijeme prolazi, tako se i naše uzbuđenje malo smiri. Početak svake veze se zove „razdoblje medenog mjeseca“. To je ono razdoblje kada je sve još novo, kada se još bolje upoznajete, sve što radite je po prvi put, više ste romantični, uzbuđeni, ludi jedno za drugim… Kada to razdoblje prođe i kada pronađete svoj ritam kao par, onda će se i sve to malo smiriti. I dalje vam veza može biti romantična i wow, ali neće biti baš onako kao na početku. U svom tom uzbuđenju i sreći nekad znamo i malčice pretjerati i postati mrvicu previše opsjednuti dečkom i svojom novom vezom. Jesi li ti ta osoba? Jesi li toliko opsjednuta svojom vezom da to ide prema granicama nezdravog? Ako se pronalaziš u ova 4 znaka – onda jesi. Možda je najbolje udahnuti i malo se smiriti dok ne izludiš dečka i sve oko sebe.

Ideja za fotku s dečkom Zimske fotke s dečkom: 10 #couplegoals fotografija koje ti i dečko možete rekreirati ove zime

1.Jedina tema o kojoj pričaš su: tvoj dečko i tvoja veza
Niti jedna druga tema te ne zanima. Samo svima pričaš što ste radili, koliko je on super, koliko vam je veza super… svaku ćeš temu okrenuti na njega. Vjerojatno ti je jasno da to baš i nije najzdravije ponašanje? Iako si u novoj vezi i jako si sretna zbog toga, i naravno da ćeš pričati o svom dečku, kada on postane jedino o čemu pričaš, e onda je to problem.

2.Radiš sve planove oko svog dečka
Svi se tvoji planovi vrte oko njegovih planova. Hoćeš li ići s frendicama na kavu, kada ćeš negdje ići, kada ćeš učiti, kada ćete se vidjeti, kad ćeš ići spavati… sve se to počinje ravnati po tvom dečku i kada on nešto može i želi. Uvijek čekaš da se on javi da vidiš kako posložiti ostale obaveze. Počneš manje učiti ili prestati se baviti hobijima samo da bi se družila ili dopisivala s njim. Sve su to znakovi da si malo previše opsjednuta s njim.

Slika nije pronađena Možeš li pričati s dečkom o ovih 9 tema? Ako ne, vaša veza neće dugo izdržati

3.Odgađaš i otkazuješ druženja s frendicama jer ti se on javio
Što god treba, otkazat ćeš i odgoditi zbog njega. Udaljavaš se od svojih frendica da bi bila što više s njim. Normalno je da će one sada pasti u drugi plan, ali kada se totalno prestaneš družiti s njima zbog dečka, mogla bi ih i izgubiti ako to potraje. Nećeš možda ići uvijek s njima svuda kao prije, ali ako se ne sjećaš kad si ih uopće zadnji put vidjela, možda imaš mali problem.

4.Naljutiš se svaki put kad on ide negdje bez tebe
I tu ne mislimo pod ono da se slatko naljutiš i 5 minuta ne pričaš s njim pa je onda sve okej, nego se zapravo naljutiš. Krene svađa. Ne pričate neko vrijeme. Napraviš dramu. Skroz je normalno da ne idete svuda zajedno i da ode negdje bez da tebe pozove. To nije razlog za ljutnju. Ako te to ljuti, to je samo još jedan znak da je tvoja opsjednutost s njima prevelika.

veza ljubav dečko opsjednuta dečkom nezdravo Luda za dečkom previše opsjednuta znakovi loše za tebe

Još vijesti