Galerija Poljubac na kiši Kupi buket cvijeća (da, i dečku!) Odglumite scenu iz Titanica kada ste na brodu +11 Zaključajte lokot s vašim inicijalima

Ne treba vam posebna prilika da bi iznenadili s romantičnom gestom svoju curu ili dečka. Baš zato što ih ne očekuj, bit će im još slađe i još draže. Svatko mora barem jednom u životu u vezi napraviti ove stvari.

Izgovore poput „ja nisam romantična osoba“ ili „to treba napraviti on/ona, a ne ja“ ne priznajemo. Svatko može biti romantičan ako to želi i ako ima motivacije. Kada si u vezi koja je apsolutno savršena, proradit će i tvoja romantična strana. Htjet ćeš iznenaditi i oduševiti curu ili dečka. Svaka veza treba romantike! Barem malo. Čak i ako nisi romantična osoba, možeš naučiti kako biti.

poljubac Umjesto da samo čekaš dečka da bude romantičan – na ovih 8 slatkih načina iznenadi ti njega

Ukoliko ti ne pada na pamet nikakva dobra ideja kako pokazati romantiku svom partneru, pristižemo ti u pomoć kao princ na bijelom konju. Donosimo ti listu romantičnih gesta koje svatko mora napraviti barem jednom u životu. Kreni već sada oduševljavati curu ili dečka ovim sitnicama. Ovo su najromantičnije i najslađe geste koje možeš napraviti. Iako su sve popularne, nemoj misliti da su zato izlizane! Pogledaj ih sve u galeriji iznad.

Poljubac Najromantičnija mjesta za poljubac s dečkom

romantika veza ljubav iznenadi dečka iznenadi curu romantične geste slatke geste romantična bucket lista kako biti romantičan