Cura i dečko

Nekada kada osoba kaže da će se promijeniti to stvarno i napravi i može se vidjeti da se trudi, ali nekada to kaže samo tako. Kako prepoznati koje je od toga slučaj kod osobe u tvom životu?

„Promijenio sam se, stvarno, vjeruj mi“ i slične fraze koje možeš čuti od dečka nisu uvijek istina. Nije nemoguće promijeniti se, ali puno ćeš puta ovo čuti, čak i vidjeti kratko promjenu, ali onda će se sve vratiti na staro. Pa kako znati kada te mulja, a kada je stvarno odlučio promijeniti se i radi na tome? Postoje znakovi koji će ti pomoći reći što je od toga dvoje slučaj u tvojoj situaciji. Samo trebaš znati gdje gledati. Ovo su neke stvari koje će ga otkriti i reći ti da se stvarno odlučio promijeniti. Ponašanja koja otkrivaju razliku su…

Varanje Sumnjaš da te dečko vara? Ako ga prepoznaješ u ovih 9 situacija, možda si u pravu

1.Nije sve samo na riječima, i njegova djela pokazuju da se promijenio
Lako je reći da se promijenio, ali je li ti to pokazao i svojim ponašanjem? Osobe koje su se stvarno odlučile promijeniti će to i pokazati svojim djelima, a ne samo pričati. Lijepo je čuti da mu je žao i sve to, ali ako nema dokaza u njegovom ponašanju, onda promjena nije stvarna.

2.Ne stavlja pritisak na tebe da mu oprostiš ili da mu se vratiš
Osoba koja se stvarno odlučila promijeniti zna da ćeš prije ili kasnije vidjeti da je to što govori istina i da ćeš mu se vratiti kada to vidiš. Kada uporno želi da mu što prije oprostiš i da se što prije vratite na staro, vjerojatno ipak mulja.

3.Kada mu prigovoriš oko nečega jer ti se učinilo da je opet kao prije, ne reagira ljutito
Bit ćeš vjerojatno neko vrijeme na oprezu i reagirati i na najmanji znak da je opet sve kao prije. Kako će on reagirati u takvim situacijama, to će ti puno reći. Kada će na takve situacije reagirati smireno i objasniti ti što se dogodilo, možeš mu vjerovati, ali ako se naljuti i počne te optuživati i vrijeđati, onda znaš da je sva ta priča o promjeni samo laž.

4.Prihvatio je krivnju i priznao da je pogriješio
Znati da si pogriješio, biti svjestan toga i moći priznati vlastitu grešku je veliki korak u dobrom smjeru. Kada je svjestan toga što je napravio loše, manje su šanse da će to opet napraviti. Ako pak krivnju svaljuje na nekoga drugoga i ne može iskreno i direktno reći da je zeznuo, onda znaj da će ti opet napraviti isto.

Veza Razotkrij snagu svoje veze: 7 znakova da ćete ti i tvoj dečko imati sretnu vezu

5.Ako ga nešto pitaš, ne izbjegava odgovoriti, već da iskren odgovor
Osobe koje izbjegavaju odgovoriti na neko pitanje ti najvjerojatnije muljaju. Tko nema ništa za skrivati taj će bez problema sve lijepo i otvoreno reći. Ovo je još jedno ponašanje po kojem možeš vidjeti koliko je iskren.

6.Pokazuje da ima razumijevanja
Naravno da će se stvari među vama promijeniti jer ćeš biti još neko vrijeme na oprezu dok vidiš je li se stvarno promijenio. Hoće li imati razumijevanja za tvoju distanciranost i pomalo nekad čudno ponašanje? Treba bi imati!

7.Prošlo je već par mjeseci otkad je rekao da će se promijeniti i dalje se drži toga
Rekao je da se promijenio, pokazao ti to svojim djelima i prošlo je sada već nekoliko mjeseci i on se i dalje drži „novog sebe“? Dobar znak! Lako je muljati kratko vrijeme, ali kada prođu 3 mjeseca, počet će mu padati maska ako je priča o promjeni bila samo izmišljotina.

veza ljubav dečko je li se promijenio kad kaže da se promijenio kako znati ponašanja

Još vijesti