Slika nije pronađena

U vašoj budućnosti neće biti prekida! Postoje načini koji mogu pomoći učvrstiti svaku vezu, a ako neke od ovih navika ti i dečko još nemate u vezi, dodajte ih kroz ovu godinu, i sigurno ulazite zajedno i u sljedeću.

Naravno da želimo da nam vezi u kojoj jesmo nikada ne dođe kraj. Nije dovoljno samo to željeti jer ako želiš da se ova želja i ostvari, morat ćeš se malo potruditi. Sve što želiš ostvariti zahtjeva rad i trud pa tako i veza. Nije dovoljno osvojiti dečka i sada kada ste u vezi pustiti sve da ide kako ide. I vi možete biti onaj par koji neće prekinuti i koji će preživjeti 2024. godinu. Kako? Uvođenjem nekih zdravih i dobrih navika u svoj odnos. Svaku od ovih navika možete početi i vi raditi ukoliko već niste. One će vam poboljšati i učvrstiti odnos, ali i osigurati da eventualne probleme rješavate na što bolji način kako vas ne bi razdvojili. Koje su to navike koje se preporučuju baš svakom paru?

1.Nemojte se uspoređivati s drugim parovima
Svaka je veza drugačija i u redu je ako se vaša veza razvija sporije ili brže od veze nekog drugog para. Ovo nije natjecanje i nema potrebe da svoju vezu uspoređujete s tuđima. To će vam samo postaviti nerealna očekivanja koja mogu biti loša za vas – kada shvatite da ih ne ispunjavate.

2.Izlazite redovito na romantične spojeve
Koliko god da ste dugo skupa, ovo je aktivnost koju nikada ne biste trebali zapostaviti. Odlasci na romantične spojeve će vam pomoći i da se zbližite, da ne zamre iskrica između vas, a i da se zabavite te da stvorite lijepe uspomene. Pod spoj se ne računa da gledate film kod nekoga doma, već da stvarno negdje izađete zajedno.

3.Provodite vrijeme odvojeno
Bitno je provoditi vrijeme skupa, ali i zasebno. Ne možete se vidjeti svaki dan i čuti od jutra do mraka. Iako ste u vezi, morate i dalje održavati dio samostalnosti. Od hobija kojima ćete se baviti do povremenih izlazaka i druženja sa svojom ekipom.

Cura i dečko Kako si vezu činimo kompliciranijom nego što treba biti: 9 problema koje radimo bez razloga


4.Cilj rasprave nije da jedno od vas pobijedi nego da riješite problem
Kada dođe do problema ili do žešće rasprave, sjeti se da nije cilj da pobijediš, već da problem riješite. Puno puta se zeznemo i krenemo misliti samo na pobjedu, jer želimo dokazati da smo mi u pravu, što je skroz logično i prirodno. No, u ovom slučaju to nije najbolje. Fokusiraj se na rješavanje problema, ne dokazivanje da si ti u pravu.

5.Idite spavati ljuti
Neki kažu da parovi ne smiju ići spavati ljuti jedno na drugo, ali nekada je ipak bolje suprotno. Pokušavati riješiti problem dok su strasti na vrhuncu i dok ste jako ljuti, može samo dovesti do još veće svađe. Bolje je prespavati i sutradan rješavati probleme dok se malo smirite.

6.Kada vas nešto muči – otvoreno to recite jedno drugome UŽIVO
Nemoj šutjeti i trpjeti ili čekati da dečko skuži da nešto ne valja. Kada te nešto muči ili ti nešto nije okej, otvoreno te reci. Najbolje uživo. Otvorena komunikacija može pomoći riješiti toliko problema!

7.Pronađite zajedničke aktivnosti koje možete raditi skupa
Ovdje ne mislimo na spojeve, već neke svakodnevne aktivnosti kojima ćete se baviti zajedno. Što oboje volite raditi? To primjerice može biti vožnja biciklom, planinarenje, igranje društvenih igara, kuhanje, ples… Bilo što!

Cura i dečko Stvari koje nikada ne bi trebala pokušavati promijeniti na svom dečku – koliko god da ti se ne sviđaju

8.Kad ste zajedno – maknite mobitele
U vrijeme kada se družite, nemojte visjeti svatko na svom mobitelu. Pospremite mobitele u torbe, džep, bilo gdje, samo da vam nisu u rukama. To je vrijeme za vas i fokusirajte se jedno na drugo. Iskoristite vrijeme provedeno skupa.

9.Saznajte koji je čiji ljubavni jezik
Korisno je znati koji je ljubavni jezik tvog dečka. Tako ćeš znati koji su najbolji načini za pokazati mu da ga voliš i da ti je stalo, a isto će i on znati kako pokazati tebi. Istražite koji sve postoje i vidite u kojem se najbolje pronalazite.

10.Male slatke geste su bitne
Nemojte zaboraviti konstantno jedno drugome pokazivati nježnosti, koliko vam je stalo i koliko se volite. Male slatke geste su nešto što će svakome biti drago dobiti i koje će ti pomoći pokazati tvoje osjećaje kroz svakodnevicu. Sjeti se, nije dovoljno reći nekome lijepe stvari, bitno je i pokazati da to stvarno misliš i osjećaš.

veza ljubav čvrsta veza sretna veza parovi kako ne prekinuti da nikad ne prekinete dobre navike za vezu Ljubavni savjeti

Još vijesti