Slika nije pronađena

Ako ćeš čekati da se dečko sjeti biti romantičan, mogla bi se načekati. Umjesto da samo čekaš, imaš dvije opcije. Možeš mu a) reći da bi htjela da bude malo više romantičan i nadati se da će to uzeti u obzir ili b) pokazati mu sama na primjeru.

Uvijek imamo očekivanja od dečka da bude romantičan i da nas povremeno iznenadi nekom slatkom gestom. Ali kada si ti zadnji put iznenadila dečka takvom nekakvom slatkom gestom? Pokaži mu kako se to radi i to bi ga moglo podsjetiti da i on nekada može napraviti isto. Možeš mu deset puta reći kako bi htjela da bude malo više romantičan, ali to kroz jedno uho uđe, kroz drugo izađe. Nekada je bolje pokazati mu na primjeru što želiš i tada možda i shvati koliko je to zapravo slatko i lijepo. A možda i ne shvati jer nema u sebi ni r od romantike. U svakom slučaju, ako nema on romantike, budi ti ta koja će ju dovesti u vašu vezu. Već ovaj tjedan možeš iznenaditi dečka jednom od ovih slatkih malih romantičnih gesta.

1.Odvedi ga negdje jesti – ti odaberi
Cure su poznate po tome da nikada neće donijeti odluku gdje ići i da će taj zadatak redovito prebaciti na dečka. Umjesto da on sve organizira, sada ti sve organiziraj. Istraži gdje nije preskupo i gdje bi ga mogla odvesti jesti. Na pizzu ili u slastičarnicu, sasvim svejedno! Samo mu najavi da negdje idete i da se ne najede previše, sve ostalo ostavi kao iznenađenje.

2.Iznenadi ga buketom cvijeća
I dečki vole dobiti cvijeće! Puno njih je na forumima i priznalo da im je to tako slatko, ali da su ga dobili nikada ili jednom u životu. Ne treba poseban razlog da bi ga iznenadila s ovakvom sitnicom. Kada dođe proljeće, možeš čak cvijeće i ubrati, a ne kupovati gotov buket.

Buket ruža Dečki curama poklanjaju cvijeće – a što u istoj vrijednosti cure mogu pokloniti dečkima? 9 prijedloga!

3.Usred dana mu se javi i reci mu da misliš na njega
To je ono što ti želiš da i on nekada napravi, zar ne? Onda mu pokaži koliko je to slatko i počni ti njega tu i tamo oduševiti nekom slatkom porukicom usred dana. Samo mu reci da misliš na njega, da jedva čekaš da ga vidiš ili mu  jednostavno pošalji srčeko, bez puno riječi.

4.Umjesto da mu se javiš porukom, nazovi ga
Ako znaš da nije zauzet, nazovi ga. Toliko je bolje i osobnije kada te netko nazove. Iako većina nas nije pretjeran fan poziva, kada nas zove draga nam osoba, to je skroz druga priča. Sigurno će ti se rado javiti i čuti ti glas. Pogotovo na dane kada se zbog obaveza ne stignete vidjeti.

5.Stavi vašu zajedničku fotku na pozadinu na mobu
Sigurno će mu biti drago i baš slatko to vidjeti. Ako i nemaš neku vašu fotku koja bi bila super za to, kada se sljedeći put vidite, predloži kratko fotkanje i reci koja ti je namjera. Rastopit će se.

6.Pričekaj ga nakon škole ili treninga s kavom ili njegovom omiljenom slasticom
Nema boljeg iznenađenja nego kada nas netko neočekivano dečka s nekom nam dragom poslasticom. Kava nakon napornog jutra, krafna da zasladi dan ili omiljena čokoladica poput Snickersa ili Twixa.

Poljubac Najromantičnija mjesta za poljubac s dečkom

7.Iznenadi ga kino ulaznicama za film koji znaš da želi ići pogledati
Ako priča već neko vrijeme o filmu koji želi pogledati, ali ti baš i nisi za njega jer nije to tvoj đir, evo super prilike da ga iznenadiš i da mu pokažeš koliko ti je stalo. Preživjet ćeš tih sati i pol do dva filma, a on će biti presretan.

8.Odvedi ga u šetnju na romantičnu lokaciju u vašem gradu
U svakom gradu postoji barem nekoliko romantičnih lokacija. Istraži ako ne znaš koja je to u tvojem gradu i odvedi dečka u šetnju do tamo. Ne mora niti znati gdje idete.

veza dečko romantika slatko kako biti romantična ideje iznenaditi dečka slatke geste oduševiti dečka pokazati da ti je stalo ljubav

Još vijesti