Zaljubljeni par

Kolika te stvarno voli najbolje možeš vidjeti po njegovom ponašanju prema tebi. Riječi su jedno, njih je lakše fejkati, ali dijela su ta koja će ti pokazati pravu istinu. Nekada će to biti istina koju želiš čuti, a nekada i nešto u što ne želiš vjerovati.

Možeš se zavaravati ili ga opravdavati, ali činjenica je da su djela osobe ta koja će ti najbolje i najtočnije pokazati što stvarno netko osjeća prema tebi. Dečko koji te stvarno voli neće biti jak samo na riječima, nego i na djelima. Govoriti nekome da ga voliš, a ponašati se prema toj osobi loše i bez poštovanja zapravo pokazuje da tu nema ljubavi. Je li vaša ljubav stvarna i voli li te dečko toliko koliko govori? Postoje ponašanja koja dečko nema šanse da će imati prema tebi ako te voli. Osoba koja te voli nikada neće napraviti ove stvari.

1.Prijetiti ti
Bilo da ti prijeti da će te ostaviti ako nešto napraviš ili ti prijeti fizičkim nasiljem, grozno je i jedno i drugo. Oboje je dokaz da tu nema ljubavi. Nikakve se prijetnje u vezi ne bi trebale događati. Pokušava te kontrolirati.

2.Nagovara te da radiš stvari koje ne želiš raditi
Stavlja te u neugodno situacije i toga je svjestan. Kada nešto ne želiš, trebaš to i reći na glas. Ako ne poštuje to – nije mu baš toliko stalo do tebe i očito je u toj vezi iz nekih sebičnih razloga.

3.Daje ti obećanja koja uvijek prekrši
Lijepo je čuti obećanje, ali razmisli – koliko je puta dana obećanja stvarno i ispunio. Ne možeš se sjetiti kada se to zadnji put dogodilo? Nikako dobar znak. Toj osobi ne bi trebala vjerovati baš tako lako sljedeći put.

Zaljubljeni par Komplimenti koje ti simpa govori kada mu se sviđaš: Ako je jedan od ovih 13, sigurna si

4.Laže
Jasno je kao dan da te ne poštuje i da te ne voli. Pogotovo ako se radi o većim lažima koje su te povrijedile. Nema izgovora za laži. Svjesno je odlučio zavaravati te, za svoje dobro.

5.Ignorira te nekada
U vezi se trebaš osjećati voljeno i poželjno, a dečko ti svojim ponašanjem treba osigurati da se tako osjećaš. Jednako se trebaš ponašati i ti prema njemu. Ignoriranje i ghostanje u vezi nisu poželjni niti bi se trebali događati.

6.Vrijeđa te i nepristojan je prema tebi
Jasno ti pokazuje da mu nije stalo, jer netko kome je stalo i tko te voli sigurno se neće tako ponašati prema tebi. Čak i da nije svjestan svoga ponašanja – upozori ga, a ako se to nastavi, očito je on problem.

7.Ne skriva svoje zanimanje za druge cure
Nepoštovanje na desetu! Nije postao slijep kada je ušao u vezi, naravno da će nekada zamijetiti druge cure, ali pitanje je gdje povlači granicu. Hoće li im lajkati svaku fotku? Dopisivati se s njima? Upoznavati ih kada ih sretne vani? Gledati za njima na ulici kao tele dok je s tobom? To nikako nije u redu.

8.Osjećaš se kao da ga nekada zamaraš i smetaš mu
Ovo nisu osjećaji koji pripadaju u vezu. Dečko koji ti šalje takve vibracije i zbog kojeg se tako osjećaš nije dečko koji te voli. Kada te dečko voli, neće dopustiti da se ovako osjećaš s njim.

9.Kritizira te na zloban način
Ne mora se tvom dečku sviđati svaki film koji odabereš ili svaki outfit u kojem se pojaviš, ali postoji pravi i krivi način kako tada reagirati. Kada te zlobno kritizira i osjećaš se loše nakon njegovog komentara, to pripada pod ovu točku. Takva su ponašanja dokaz da te baš i ne voli toliko koliko priča.

10.Uvijek je on u centru pažnje, nikada ti
Nekada će biti kako on želi, a nekada kako ti želiš. Ili je kod vas uvijek onako kako on želi? Koliko god da mu je velik ego, ako je u vezi, ne može misliti samo na sebe. Tako pokazuje da mu nije stalo do nikoga osim do sebe. Zaljubljen je u sebe, ne u tebe.

Slika nije pronađena Prekid veze nije najgora stvar na svijetu: Ovo je 7 pozitivnih strana prekida

voli li te ljubav veza dokaz da te ne voli ne radi osoba koja te voli pokazuje da mu nije stalo znakovi da mu nije stalo da te ne voli

Još vijesti