Slika nije pronađena

Odrastati sa sestrom može biti zabavno, a s bratom se sve u početku čini naporno. On te čupao za kosu dok ste bili mali, često je bio grub, ali istovremeno te štitio od svih nevolja.

Brat ti neće krasti bez pitanja odjeću iz ormara, neće biti ljubomoran, niti će te tužakati roditeljima jer si izgubila njegove naušnice koje ti je posudio. Sve bi to učinila sestra što govori da je ipak lakše imati dobar odnos s bratom.

Iako se često svađate, on je uvijek tu za tebe. On te štiti i brani, a i obračunat će se sa svakim idiotom koji ti slomi srce. U njega se zaljubljuju tvoje frendice, a ti mu daješ savjete i pričaš mu o curama. Njegovi dečki te doživljavaju kao dio ekipe, a ti znaš da se možeš osloniti na svog brata.

Evo što ni u kojem slučaju ne bi trebala napraviti svom bratu:


Nemoj hodati niti zabrijati s njegovim prijateljem bez njegovog znanja

Sigurno se ne bi osjećala ok kada bi tvoj brat zabrijao s tvojom prijateljicom bez tvog znanja. Još gore, zamisli da prohoda s tvojom prijateljicom, a da ti to ne znaš. Bez veze jel da? Zbog toga uvijek budi iskrena s bratom i najavi mu svoje ljubavne planove s njegovim prijateljem. K tome, tvoj brat poznaje bolje svog prijatelja nego ti pa ti može i dati korisne savjete.


Stalno `visiš` s njegovim prijateljima? Bolje nemoj

Vjeruj nam, ne želiš dobiti etiketu nečije `dosadne sestre`. Ok je ako ponekad `visiš` s bratom i njegovim prijateljima, ali nemoj to stalno raditi.


Nemoj mu raditi podvale

Ovo bi trebalo biti logično. Dečki znaju biti zločestitji u podvalama od cura. To znači da će ti podvaliti 10 puta nešto gore nego što si ti njemu.


Nije najbolja ideja da postaneš BFF s njegovom curom

U redu je ako se odnosiš prijateljski prema bratovoj curi i ako si ok s njom. Nema razloga da postanete najbolje prijateljice. Ako to učiniš tada ćeš se nalaziti u vrlo neugodnoj situaciji nakon što prekinu.


Ne ismijavaj ga pred njegovim prijateljima

Nikoga ne bi trebala ismijavati. Niti sestru, niti brata, niti rođaka iz petog koljena. Znaš i sama da dečki znaju biti poprilično okrutni. Ni jedan brat ne želi da ga sestra ismijava ispred njegovih dečkiju.


Nemoj se ljutiti na njega ako je zaštitnički raspoložen

Braća su često raspoložena zaštitnički kada se radi o njihovoj sestri, a posebno ako je sestra mlađa. To je skroz normalno i trebala bi biti zahvalna na tome što imaš takvog brata. Brat koji te voli će se tako ponašati.


Izvor: gurl.com

I.P.

Pročitajte još:

Sestrinska ljubav: što nikada ne bi trebala napraviti svojoj sestri

Stvari koje ne bi trebala nikada raditi roditeljima

Nema do buraza: stvari koje će razumjeti samo cure koje imaju starijeg brata

Brat Brat i sestra

Još vijesti