Breskvica - 2

Breskvica ne skriva svog brata, ali ga niti ne pokazuje prečesto. Svaki put kada ga stavi na društvene mreže, iznenadimo se jer smo zaboravili na njega. Evo tko je on i kako izgleda.

Fanovi vole baciti pogled na privatni život slavnih osoba koje vole. Zanima nas uvijek što rade kada ne rade, kako izgleda njihova svakodnevica, s kim se druže, kako im izgleda obitelj…ma sve! Breskvica je sada iznenadila i pokazala brata! Objavila je zajednički video na storyju, a jedan pogled na njegov Instagram i jasno je da mnogi njeni obožavatelji već znaju za njega i da ga vole. Matej je njen mlađi brat.

Breskvica - 1

Ponekad stavi fotke i videe s njim, ali ako ju ne pratiš redovito, moglo ti je promaknuti. Matej Ignjatović ima otvoreni profil na Instagramu pa ga možeš dobro prostalkati.

 

 

U komentarima na njegovom Instagramu, neki su naglasili i da im malo liči na Voyagea.

 

 

Matej nije javna osoba, ali izgleda da ga fanovi njegove sestre vole – i možda se potajno nadaju da će preko njega uspjeti doći i do Breskvice.

Voyage - 2 Znaš li da Voyage ima starijeg brata? Objavio je rijetku fotku s njim

Jala Brat, Devito i Breskvica Jala Brat, Breskvica, Zera ili Devito: Koja su prava imena popularnih balkanskih glazbenika?

breskvica Brat mlađi brat matej ignjatović pokazala brata brat od breskvice

Još vijesti