Galerija Anja Blagojević - 1 Anja Blagojević - 2 Anja Blagojević - 3 +4 Anja Blagojević - 4

Puno puta fanovi nekog influencera ili slavne osobe niti ne znaju kako izgleda njihova obitelj, pogotovo ako ih ne pokazuju skoro nikada. Neki vole držati čvrstu granicu između privatnog i javnog.

Kada netko postane poznat može odlučiti želi li eksponirati u javnost i svoju obitelj i ostale bliske ljude ili će njih držati u privatnosti da nitko niti ne zna tko su oni. Obje su opcije skroz okej i sigurno si primijetila da neki influenceri i poznate osobe nikada u javnosti ne pokazuju svoju obitelj. Ne žele da im fanovi ne daju mira, pogotovo danas kada reakcije na društvenim mrežama na sve znaju biti jako negativne. Zato mnogi nisu niti znali da poznata influencerica Anja Blagojević ima brata! Podijelila je njihovu zajedničku fotku na storyju na Instagramu, a fanovi su ju brzo spremili za kasnije!

 

@secretfairytale Anja Bla sa rođenim bratom #fyp #foryou #foryoupage #viral #goviral #viralvideo #viraltiktok #xybca #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #anjabla #anjablaa #bosnaihercegovina #bakaprase #bakapraseflex #balkantiktok #balkan #trend #trending #secretfairytale #tiktoksrbija #beograd #hocunafyp #ocunafyp #plsfyp #goviral #fyppppppppppppppppppppppp #foryoupage #foryou #fyp ♬ Originalton - 𝐌𝐔𝐒𝐈𝐂𝐂.𝐒𝐂

 

I sama je Anja napisala da ne liče baš jedno na drugoga: "Brat i ja kao da se u priči nismo sreli, ne ličimo sekunde". Iako joj je to rođeni brat, fanovi ne vide nikakve sličnosti između njih. Ne spominje ga nikada niti priča o njemu, a ovo je jedan od rijetkih trenutaka kada su pratitelji dobili uvid u njenu obitelj.

Baka Prase i Anja Blagojević Lekcije koje možeš naučiti iz veze i prekida Bake Praseta i Anje Blagojević

Mirta Miler - 5 Mirta Miler priznala da je u vezi, a otkrila je i kada će otkriti tko joj je dečko

Nika Pavičić Neki nisu ni znali za njega: Nika Pavičić nakon dugo vremena pokazala mlađeg brata

anja bla Anja Blagojević Brat pokazala brata ima li brata kako izgleda influencerica

Još vijesti