Galerija Voyage - 2 Voyage - 1 Voyage - 3 +6 Voyage - 4

Voyage nije onaj tip slavne osobe koji će non stop dijeliti informacije iz svog privatnog života. Hoće, nekada, ali jako rijetko. Zato kada nešto takvo objavi, fanovi budu iznenađeni. Sada je pokazao svog starijeg brata – što čini jako rijetko.

Nakon što mu je prijašnja veza bila toliko javna, očito je odlučio da će druge privatne informacije o sebi dijeliti malo opreznije. Rijetko kada primjerice možeš vidjeti da objavljuje fotke ili da priča o svojoj obitelji. Pošto ne dolazi iz obitelji koja je javno poznata, poštuje njihovu privatnost. Fotke s mamom i tatom dijeli puno češće, ali izgleda da njegov brat ne želi biti previše u javnosti jer o njemu rijetko kada priča.

Voyage Voyage je otkrio da ga je sram jednog teksta svoje pjesme jer je malo previše za njegov ukus

Nekada ipak nešto podijeli, poput primjerice sada! Objavio je fotku na storyju sa svojim starijim bratom. Da, Voyage ima starijeg brata! Zove se Vasilije, a ovo je tek neki od par puta kada je podijelio fotku s njim. Fanovi svaki put budu super pozitivni i preplave ga komentarima kako mu je brat zgodan.

Voyage - 10

Razlika u godinama nije velika i Vasilije je samo godinu dana stariji od Mihajla. I izgleda da je dobar izgled nasljedan u njihovoj obitelji jer djevojke su poludjele za njegovim bratom i kada ga je još prije godinu dana objavio.

 

 

Breskvica Breskvica pokazala da osim što je dobra pjevačica ima i veliko srce – iznenadila je fana

voyage Brat stariji brat. kako izgleda fotografija instagram s bratom tko je voyageov brat

Još vijesti