Slika nije pronađena

Kada bi pitali cure bez koje šminke jednostavno ne mogu izaći iz kuće, sigurni smo kako bi većina njih odgovorila da je u pitanju upravo maskara na očima. Neke cure bez maskare jednostavno ne funkcioniraju, a izašao je i popis maskara koje su proglašene najboljima u 2021. godini, pa provjeri koje su i definitivno nabavi novu!

Danas su zaista popularne ekstenzije trepavica, ali još uvijek ima onih djevojaka koje su ipak vjernije svojim prirodnim trepavicama i maskari, kakve god trepavice bile u pitanju. No, rijetke su one cure čije trepavice su zaista savršene jer trepavice mogu biti tanke, deblje, guste ili rijetke. Upravo zbog toga im je vjerojatno najveća noćna mora kada moraju tražiti maskaru koja im odgovara, ali zbog ovog popisa kojeg je objavio Allure će ti taj posao biti olakšan jer su proglasili najbolje maskare u 2021. godini!

1.CoverGirl Lash Blast

Ova maskara možda i nije toliko popularna, ali se definitivno s razlogom pronašla na ovom popisu jer je nekima genijalna! Kod nas je dostupna na nekim web shopovima za kozmetiku, a posebna je po tome što je napravljena po veganskoj formuli te u sebi sadrži i arganovo ulje koje njeguje trepavice.

2.L'Oreal Paris Bambi vodootporna

L'Oreal Paris Bambi maskara je stvorena za različite oblike očiju zbog svoje četkica koja se savršeno prilagođava onim širim ili malo manjim očima. Osim toga, preporučaju ju za svakodnevno nošenje kada se želi postići prirodniji izgled, a istovremeno izdužiti trepavice.

3.Anastasia Beverly Hills Lash Brag

Navedena maskara je osvojila i brojne nagrade 2020. godine, a očito je kako je njezina kvaliteta ostala ista jer se pronašla i na ovom popisu za 2021. godinu. Mnogi je hvale zbog četkice koja je prilagođena onim tankim, ali i jako gustim trepavicama jer na objema napravi identičan učinak.

4.Benefit Cosmetics They're Real

Ako si jedna od onih osoba koja prati popise najboljih i nagrađivanih maskara, onda će ti sigurno biti poznata i ova koja se vrlo često nalazi na tim istim popisima. Mnogi ju hvale zbog dužine trepavica koju dobe s ovom maskarom i njezinom četkicom, a kod nas je Benefit kozmetika dostupna u Douglas drogerijskim dućanima.

5.Maybelline New York Lash Senastional Sky High

Još jedna maskara koja je poznata apsolutno svima, a jedno vrijeme je bila i u trendu na TikToku gdje su djevojke pokazivale koliki učinak ona zapravo ima. Maybelline je pokazao kako je zaista uspješan po pitanju formula za maskare jer Sky High nije jedina koja se pronašla na njihovom popisu. Može se reći kako podosta dominiraju u odnosu na sve druge!

Pogledajte još:

Pojavila se najčudnija maskara na svijetu - nema ono najbitnije što imaju maskare

Maskara će ti dati više volumena i dužine ako ju koristiš na ovaj malo drugačiji način

Najpoznatija maskara na svijetu sada je postala i parfem! Ako obožavaš šminku, isprobala si ju

maškare najbolje maskare 2021. allura

Još vijesti