Djevojka popravlja šminku

Ljeti se cure ne šminkaju često zbog užasnih vrućina s obzirom na to da ih često dočeka razmazana šminka nakon svega nekoliko sati provedenih na suncu. Najgore su možda maskare koje se razmažu i preslikaju na donji dio kapka!

Ako ne želiš imati crnu razmazanu maskaru ispod očiju tijekom cijelog ljeta, izaberi neke od ovih vodootpornih. Za njih CNN tvrdi da su najbolje vodootporne maskare s kojim nećeš doći u situaciju tijekom ljeta da ti se je sve razmazalo od visokih i užasnih ljetnih vrućina. Mnoge od njih možeš kupiti u našim drogerijskim dućanima, a za L'Oreal smo već i do sad bili upoznati da su njihove maskare zaista odlične dok im je cijena pristupačna.

1.L'Oreal Paris Voluminous

 

 

2.Armani Eyes to Kill

3.L'Oreal Paris Lash Paradise

 

 

4.Urban Decay Perversion

Selena Gomez - 2 Selena Gomez oduševila trikom za nanošenje maskare – slijepljene trepavice sada su prošlost

5.Tom Ford Emotionproof

 

 

6.Chanel Le Volume de Chanel

7.MAC In Extreme Dimension

 

 

Neki ne vole vodootporne maskare zato jer se malo teže skidaju u odnosu na one obične. To je istina, no i ljeti imamo nekih situacija gdje zaista ne želimo izgledati kao pande s crnilom maskare po cijelim očima. Tako da u tom slučaju zaista vrijedi riskirati, a i nije svaka maskara ista – možda se ovih 7 baš lako obrišu običnom micelarnom vodom, bez jakog trljanja!

Maskara Cura je spojila dvije drogerijske maskare u jednu i dobila najsavršeniju maskaru ikad

Maskara Drogerijska maskara koja ima preko 10.000 pozitivnih recenzija

maškare razmazivanje crnilo vodootporne maskare Ljeto

Još vijesti