Naša mala klinika

Maškare su u punom jeku, a nama je za oko zapela ideja jednog razreda iz Zagreba. Cijeli je razred imao temu, a to je bila popularna domaća serija „Naša mala klinika“. Oduševili su i nas i brojne ljude u komentarima.

Domaća serija „Naša mala klinika“ je nešto što je poznato svim generacijama. Jedna je od onih domaćih serija koja je bila glavni hit. Urnebesna! Jedna je razred srednjoškolaca iz Zagreba odlučio za ovogodišnje maškare biti „Naša mala klinika“. Uvijek je fora kada se cijeli razred dogovori za neku grupnu masku jer to može ispasti ili top ili flop. Ovog je puta top.

Maturanti i Maja Šuput Maturanti poslali poruku Maji Šuput – imaju jednu veliku želju koju samo ona može ispuniti

Svatko je neki od likova iz serije, a da bude još bolje, potrudili su se snimiti i uvodnu špicu kakvu ima serija. Ako si ikada pogledala makar i jednu epizodu, sigurno se sjećaš pjesme s početka i kako su likovi išli od jednog do drugog. E pa to su ovi učenici pokušali što bolje napraviti u svojoj verziji, a čak su i na vrata učionice napisali „Naša mala klinika“.

 

@anaroginic NMK📈📉🩺 #fyp #fypシ゚viral #foryou #xi #balkan #tiktok #zatebe #zagreb #croatia #viral ♬ Nasa mala klinika - ana👸🏼

 

Postali su viralni hit na domaćoj strani TikToka – i rekli bismo, zasluženo. Uložili su truda, a rezultat nije mogao ispasti bolji. U komentarima im stižu pohvala za pohvalom. Neke su nasmijali, a drugi žale što njihovi razredi nisu imali neku ovako kul ideju.

Možda ovo može biti inspiracija za tvoj razred da sljedeće godine pokušate napraviti neki grupni kostim.

Natpisi na majicama Najsmješniji natpisi na majicama maturanata od prošlih godina: 10 natpisa koji su na norijadi bili hit

Učenici srednja škola Zagreb maškare naša mala klinika kostim ideja za kostim grupni kostim

Još vijesti