Essence maskare

Nije baš svejedno koju maskaru uzela iz njihove kolekcije „I Love Extreme“. U kolekciji postoje 4 maskare i svaka je drugačija. Razlikuju se po bojama, a sada su iz Essencea otkrili detalj o svakoj.

Essence maskare uvijek nekako završe u brojnim kozmetičkim torbicama. Kako i ne bi – dobre su, a ne koštaju puno. Maskara je ionako nešto što se osuši i potroši relativno brzo naspram nekih drugih proizvoda za šminkanje i nema razloga da za nju daješ puno novaca. U drogerijama ima super maskara, a Essence je poznat po svojima. „Lash Princess“ je valjda najpoznatija i ona koju prati itekako dobar glas, a ništa manje nisu obožavane ni „I Love Extreme“ maskare. Ima ih u različitim bojama i logično, svaka boja ima drugu funkciju. Najveća je razlika u četkicama, jer svaka četkica ima drugačiju funkciju.

Maskara Maskare imaju različite četkice i svaka ima svoju funkciju: Evo s kojom ćeš dobiti dužinu, a s kojom uviti

Tako će jedan tip četkica dati volumen, a drugi gustoću. Iz Essencea su sada objasnili razlike u četkicama u ovim svojim popularnim maskarama.

 

@essence.cosmetics Which one is your favorite? 👀❤️ #essence #mascara #iloveextreme ♬ Pagodão do Birimbola (Tchubirabirom) - Os Quebradeiras & Machadez & Mousik

 

Najpopularnija je koliko nam se čini ona ružičasta. Tu cure posebno obožavaju. Ona ima plastičnu četkicu, a plastične četkice obično pomažu definirati trepavice. Daju im nešto dužinu i razdvoje ih, no recimo takva četkica neće baš uviti trepavice ili ih učiniti naglašenijima u smislu da izgledaju gušće.

 

 

Crna maskara ima klasičnu četkicu od fibre, kakve su i najpopularnije. Glavna funkcija ove četkice je da daje gustoću. Neće toliko definirati trepavice ili ih raščešljati kao što će to napraviti ružičasta, već će više ostati „clumpy“.

 

 

Svijetlo plava i ljubičasta su njihove vodootporne verzije. Svijetlo plava je vodootporna verzija ružičaste, a ljubičasta je vodootporna verzija crne i zapravo imaju iste četkice kao i maskare čija su verzija. Imaju iste funkcije kao i te dvije maskare, samo je dodatna značajka koju imaju vodootpornost.

Maskara za duže trepavice Zbog ove maskare nećeš ni pomisliti na umjetne trepavice – jeftina je, a napravi čudo

maškare Essence maskare razlika i love extreme koja je za što što rade što znači koja boja maskare

Još vijesti