Wednesday i tenisačica

Došlo je vrijeme kada samo što nije počelo maskiranje za fašnik, maškare, poklade, kako god ih želiš nazvati. Bilo da ideš na karneval, da se maskirate za školu ili samo za izlazak – evo ideja što možeš biti ove godine.

Veljača je počela, a to znači i da nam se približavaju maškare. Uskoro kreće maskiranje, a sada je krajnji trenutak da i ti osmisliš svoju masku i počneš sakupljati dijelove za nju koji ti nedostaju. Ne treba to biti ništa komplicirano i za puno maski glavne dijelove možeš pronaći kod kuće – ili ih vrlo jednostavno nabaviti. Maskiranje je zabavno, a ovo je uz Halloween, drugo doba godine kada možeš na jedan dan postati netko drugi. Pitanje je samo: tko? U što se maskirati ove godine? Ako si bez ideje, pogledaj naših 15 prijedloga i mogla bi pronaći nešto baš i za sebe. Imamo neke klasične maske, neke trenutno popularne, ali i neke malo drugačije.

1.Wednesday
Kostim za koji si mogla pretpostaviti da će se naći na ovoj listi. Plus je i što ga je relativno lako rekreirati. Samo je bitno da si u crnom i da imaš prepoznatljive dvije pletenice – u naravno, crnoj boji. Idealno za sve cure s crnom kosom!

 

 

2.Duh
Želiš jednostavan kostim? Nema jednostavniji od ovog za koji ti treba samo jedna stara plahta i škare.

3.Semafor
Crvena, žuta i zelena kombinacija, krenuvši od glave do pete. Malo je drugačije i lako ga možeš napraviti samo uz pomoć odjeće u ove tri boje.

4.Barbie
Ove godine izlazi „Barbie“ film, a ti već sada možeš izgledati kao Barbika. Plava kosa i ružičasta odjeća će biti dovoljni da se maskiraš u nju.

 

 

5.Vojnik
Ukoliko imaš negdje vojničke hlače, divno, imaš najbitniji dio kostima. Dodaj marte ili neke druge slične čizme, običnu majicu, još koji komad s vojničkim detaljem poput košulje ili šilterice i imaš glavni dio.

6.Tenisačica
Suknje koje izgledaju kao teniske su u trendu od prošle godine pa ako imaš jednu takvu bijelu doma, sve što ti još treba je bijela majica, reket i tenisice. Dodaj znojnike, šiltericu i bijele čarape – i spremna si.

7.Proročica
Ako se ipak želiš malo više potruditi, ali ne previše, ovo je za tebe. Magičnu kuglu možeš napraviti i sama doma ili samo uzeti okrugli dio od neke lampice ili karte. Crna odjeća, kapuljača, dugi nokti i na dobrom si putu. S ovim ćeš se kostimom super zabaviti.

 

 

8.Ariana Grande
Popularna pjevačica i njen rep su dobro poznati svima. Oversized hoodica i čizme iznad koljena su zadnji detalji koji ti trebaju da budeš Ari. I ne zaboravi staviti tuš na oči!

9.Emily in Paris
Možeš vrlo lako biti i Emily jer je odjeću moguće prilagoditi sebi. Ipak, beretka i marama oko vrata su must have za ovaj kostim. I mobitel – jer što je Emily bez konstantnog fotkanja selfija.

10.Velma ili Daphne iz Scooby Dooa
Dva ženska lika iz crtića „Scooby Doo“ nije uopće teško rekreirati. Imaju prilično jednostavne outfite. Uzmi pod ruku i plišanog psića da imaš i svog Scoobyja, ako želiš ići korak dalje.

 

 

11.Navijačica
Jedan od onih kostima koje možeš složiti od stvari koje već imaš. Zapravo ti treba suknjica, majica i napraviš si pom pomove od vrećica koje ćeš izrezati.

12.Kupid
Valentinovo je također u veljači pa možeš iskoristiti i taj praznik kao ideju za svoj kostim za maškare. Treba ti crvena/ružičasta odjeća (odlično ako je i na srčeka) te luk i strijela. Da ih baš nigdje i ne pronađe, možeš ih i napraviti sama doma.

13.Bratz lutka
Za razliku od Barbie, koju nekako povezujemo s ružičastom odjećom i plavom kosom, Bratz lutke postoje različite i tu imaš puno više opcija. Ako se želiš spremiti i za maškare izgledati lijepo, ali i dalje biti maskirana, jedna od ideja ti može biti i ovo.

 

@girlwalkingonfire Как же долго этот макияж лежал в черновиках… #bratz #makeup #рекомендации #fyp ♬ original sound - Addy Rae

 

14.Maturalna kraljica
Iako se maturalne kraljice kod nas ne biraju, svima je ovo itekako poznato. Svečanija haljina, kruna i lenta s natpisom je sve što ti treba. Ne može jednostavnije.

15.Profesorica
Zadnja opcija koja je još jedna od onih koje lako možeš prilagoditi. Treba ti samo nekoliko karakteristika koje svi povezuju uz profesore i imaš kostim.

Wednesday Addams i piratica Najpopularniji kostimi za Noć vještica ove godine: Svi se žele maskirati u neki od ovih 15 likova

kostimi maskiranje ideje inspiracija maškare fašnik u što se maskirati jednostavni kostimi lako za napraviti ideje za maškare

Još vijesti