Galerija Maskare Essence 'I Love Extreme Crazy Volume' Maybelline The Falsies Lash Lift +6 L'Oreal Telescopic

Koliko god da se šminkaš, dobre su šanse da ćeš maskaru koristiti. Ona i puder su proizvodi za šminkanje koji su za mnoge cure 'must' i bez njih neće nigdje otići. U potrazi za novom maskarom, neki su naletjeli na prave bisere i podijelili svoje pronalaske s drugima.

Najbolje od najboljih! Društvene mreže pomažu da za neke super proizvode čuje što više ljudi, a za ove je maskare čuo cijeli svijet jer se o njima nije prestajalo pričati u posljednjih godinu dana. Oduševile su koliko su dobre i svi su ih morali isprobati. Jer kako i ne bi kada su rezultati oduševljavali! Ima nekih jeftinijih i nekih skupljih, s različitim četkicama i za različite efekte na trepavicama, jer nije svaka maskara za svakoga. Sve ovisi o tome što želiš od svojih trepavica!

Maskara Maskare imaju različite četkice i svaka ima svoju funkciju: Evo s kojom ćeš dobiti dužinu, a s kojom uviti

A koje su to bile najbolje u zadnjih godinu dana? Imamo popis svih u galeriji iznad! Nisu sve izašle sada, neke su stari favoriti koji su se opet vratili na tron. U svakom slučaju, ako ti treba nova maskara, s ovima nećeš pogriješiti ako je vjerovati recenzijama.

Vaseline na trepavicama Zašto svi stavljaju Vaseline na trepavice prije maskare? Ovo je novi trend koji radi čuda trepavicama

maškare najbolje viralne wow najbolje maskare Jeftine maskare šminka

Još vijesti