Outfit

Kao i svakog tjedna, donosimo ti ideje što nositi sljedećih pet dana! Ako ti smišljanje odjevnih kombinacija nije jača strana i ništa ti ne izgleda onako kako bi htjela, složi outfite za sljedeće dane po provjerenim receptima.

Inspiracija za odjevne kombinacije za sljedeći tjedan je tu! Pomažemo ti smisliti odjevne kombinacije za radni dio tjedna, za sve dane od ponedjeljka do petka. Ne moraš točno kopirati outfite koje su nosile i ove influencerice, već ih samo prilagodi stvarima koje ti imaš u svom ormaru. A sigurno imaš neke stvari koje ti mogu poslužiti, ako već nemaš iste kao i one. Neće nam ni sljedeći tjedan biti previše toplo pa smo potražili neke toplije outfite, a na one koji nemaju jaknu, svakako preporučamo da dodaš jaknu koju i inače nosiš.

Ponedjeljak: Majica na prugice i suknja (ili skinny traperice)

 

 

Majice na prugice su hit svake zime, a iznimka nije ni ova. Ovakve majice ne prestajemo viđati u dućanima, a ako ju i ti imaš u svom ormaru, te pogotovo ako je oversized kroja, možeš ju nositi ovaj ponedjeljak sa suknjom ili skinny trapericama. Na sve dodaj visoke čizme i bit će ti toplo i izgledat ćeš lijepo. Kožna jakna će odlično izgledati uz sve, ali ako ti imaš bomber ili bilo kakvu drugu jaknu, nosi nju!

Jesenski outfit Kako da ti noge izgledaju dulje? Pomoći će ovih 9 modnih trikova

Utorak: Zimska haljina

 

 

Zimske haljine izgledaju jako slatko i jako udobno, a ako ju ti nemaš, ova influencerica ima ideju kako se snaći. Samo ti trebaju majica i suknja koje su komplet. Izgleda jako slično haljini. Obavezno stavi tople i debele najlonke!

Srijeda: Suknja i kaubojke

 

 

Kaubojke super pašu uz različite outfite. Iako su komad obuće koji se ističe, zapravo su jako univerzalne, samo se moraš naviknuti na njih. Ana je svoje nosila na toplu vunenu majicu i suknju. Izgleda super!

Četvrtak: Oversized

 

 

Iako se često spominje pravio da jedan dio outfita treba biti uži, a jedan širi kako bi to izgledalo dobro, pravila su tu da se krše. Šira topla majica i popularne „poslovne“ hlače su nešto što će izgledati dobro bez obzira u kojim bojama su ovakvi tvoji komadi. S njima ne možeš puno pogriješiti. Dodaj nakit!

Petak: Traperice i dolčevita

 

 

Bez puno kompliciranja. Traperice ravnih nogavica, dolčevita, gležnjače i spremna si za pokret.

Jesenske majice, veste i puloveri do 20 eura: Pronašli smo čak 20 super opcija po dućanima Odjevne kombinacije Jesenska majica iz Bershke Jesenska majica iz Bershke +17 Jesenska majica iz Bershke

Moda outfiti odjevne kombinacije što nositi ideje za outfite inspiracija outfiti za svaki dan od ponedjeljka do petka jesenski outfiti

Još vijesti