Jesenski outfit

Ako si i ti jedna od tih cura koja želi da joj noge izgledaju dulje, onda su ovo trikovi s kojima se možeš poslužiti da napraviš takav dojam. Izbor odjeće i obuće utječe na to hoće li ti noge izgledati izduženije.

Uz pomoć odjeće ili obuće možeš napraviti puno laskavih stvari za svoj izgled, samo trebaš znati koje komade odabrati. Nismo svi obdareni kilometarskim nogama, a ako ni tvoje ne izgledaju kao noge modela kakve viđaš na modnim pistama, nemoj se oko toga zabrinjavati. Puno cura želi duže noge, a postoje neki modni trikovi koji mogu pomoći s tim. Napravit će iluziju da su ti noge dulje nego što jesu. Ne postoji način kako zapravo povećati noge tako da su ovi trikovi najbolja opcija ako želiš izgledati više i kao da su ti noge izduženije. Evo kojih 9 stvari možeš napraviti.

1.Nosi cipele na petu
Bilo kakve cipele na petu će pomoći, ne mora to biti neka luda visina. Ovo je jedan od najpopularnijih trikova za izdužiti noge. Nemoj pretjerati s visinom pete ako nisi netko tko inače nosi takvu obuću – neće biti dobar izgled ako se kreneš spoticati pri svakom koraku.

Jesenski outfit Kako da ti jesenske odjevne kombinacije izgledaju skuplje i luksuznije? 8 trikova koji će ti pomoći

2.Kada nosiš štikle, gledaj da naprijed prekrivaju što manje noge
Kada kupuješ štikle za izlazak ili neko posebno događanje, gledaj da prednji dio koji prekriva prste bude što kraći. Kada prekriva veći dio gornjeg dijela stopala, to neće imati toliko dobar efekt. Kada je taj prednji dio kraći i prekriva doslovno samo prste, noge će ti izgledati dulje.

 

 

3.Zatakni majicu u hlače
Kada ti majica visi preko hlača, pogotovo ako je duža, to će imati kontra efekt i učiniti da ti noge izgledaju kraće. Želiš majicu zataknuti u hlače. Tako će ti gornji dio tijela izgledati kraće, a noge dulje.

4.Vertikalne prugice pomažu
Odjeća s vertikalnim prugicama je također dobra ideja – bilo da su u pitanju hlače, suknja ili haljina. Ovaj će te uzorak izdužiti. I tebe i tvoje noge. S druge strane, zaobilazi horizontalne prugice.

5.Visoki struk na hlačama
Traperice i hlače koje imaju visoki struk su još jedan trikova koji pomažu vizualno produljiti noge. Pogotovo kada uz nošenje hlača visokog struka još i zatakneš majicu u rub hlača. Tada će efekt biti potpun.

 

 

6.Crne skinny traperice su odličan izbor
Jedan tip hlača koji će ti pomoći u ovom slučaju su crne skinny traperice. One su najbolji izbor kada je u pitanju produljivanje nogu. Još ako uz njih staviš neku crnu obuću, bit će to pun pogodak!

7.Hlače s dugim nogavicama su bolje od onih do gležnja
Iako su hlače s dugim nogavicama bolji izbor, važno je da ti nogavice ne budu predugačke. Kada su predugačke i kada se zbog toga nakupe oko gležnjeva, imat će kontra efekt. Moraju ti biti dobre dužine, taman za tebe.

Jesenski outfiti Kakvi će kaputi najbolje stajati niskim curama, a kakvi visokim curama?

8.Čizme iznad koljena ili do koljena - što više to bolje
Bolje su čizme iznad koljena nego glomazne gležnjače! Čizme će pomoći u tome da noga izgleda dulje. Pogotovo ovo uzmi u obzir ako si netko tko tijekom jeseni i zime voli nositi suknjice.

 

 

9.Jedna boja od glave do pete
Kada ti je odjevna kombinacija u jednoj boji, to će također pomoći. Monokromatski su lookovi u trendu. Odaberi boju i stavi različite nijanse te boje od glave do pete. Neće izgledati čudno upravo zbog toga što koristiš različite nijanse iste boje, a pomoći će da izgledaš izduženije.

kako da noge izgledaju dulje da noge izgledaju dugačko trikovi modni savjeti produljiti noge što nositi što obuti izdužiti noge

Još vijesti