Elena Dizdar

Sprema nam se hladan tjedan, ali to ne znači da ne možemo izgledati stajliš! Možeš se utopliti i dalje izgledati dobro. Evo nekoliko outfita koji će ti u tome pomoći!

Što obući? Gledamo u ormar i pitamo se ovo pitanje svako jutro. Da sljedeći tjedan imaš jednu brigu manje, spremili smo ti modni pregled tjedna s idejama za odjevne kombinacije koje su moderne, stajliš i koje svatko može rekreirati. Tvoja možda neće biti identična, ali to niti nije bitno. Ti napravi najbolje što možeš s onim s čim raspolažeš u svom ormaru. Iznenadit ćeš se kako neke komade koje stalno nosiš na isti način zapravo možeš kombinirati i malo drugačije. Ovo nisu nikakvi ekscentrični outfiti, već skroz obični i svakodnevni, savršeni za u školu, za na faks ili za na posao.

Outfiti Kakve su hlače u trendu ove godine, a kakve su out? Stilisti kažu da će se ovih 6 sigurno nositi

Ponedjeljak: Vesta na zip u monokromatskom outfitu

 

 

Veliki hit ove zime su veste na zip, a ti svoju možeš nositi u monokromatskom outfitu. Koje će boje biti tvoj outfit, ovisi o tome koje ti je boje majica. Uzmi istu boju u različitim nijansama i sigurna si da će se sve dobro slagati.

Utorak: Majica na majicu

 

 

Kad je vani jako hladno, trik u odijevanju kojim se volimo koristiti je da stavljamo slojeve. To možda na prvu ne zvuči kao da će izgledati dobro, ali može! Uska dolčevita je dobra podloga, a sigurno i ti imaš nekakvu u svom ormaru. Preko nje dodaj širu pletenu majicu ili bilo koju drugu toplu majicu i imaš fora početak outfita. Traperice u bilo kojem modelu ili boji idu uz ovo.

Srijeda: Jednostavno, ali dobro

 

 

Ne mora svaka kombinacija biti ekstra. Iako rekli bismo da je i ovo ekstra, samo trebaš dodati detalje. Hlače i omiljeni pulover mogu izgledati sređenije kada ih nosiš uz gležnjače na peticu, a da bude sve još bolje možeš dodati i remen, sat te neke lijepe naušnice.

Thriftanje Stvari koje nije pametno kupovati u second hand dućanima – ovih 5 radije preskoči

Četvrtak: Prošeći traperice na šljokice

 

 

Ukoliko si pala na trend traperica sa šljokicama, ili bolje rečeno s cirkonima, nemoj da ti samo stoje u ormaru. Mogu biti i za svaki dan! Uz tenisice i jednostavnu majicu te toplu jaknu, nećeš izgledati previše sređeno.

Petak: Hoodica i suknja

 

 

Uz visoke čizme! Savršeno! Ovo je onaj outfit koji ti se čini da mogu nositi samo kul cure, ali i ti možeš biti jedna od njih.

odjevne kombinacije Moda outfiti od ponedjeljka do petka što nositi zimski outfiti ideje za outfite svakodnevna moda modna inspiracija za svaki dan

Još vijesti