Jesenski outfit

Sljedeći će tjedan biti pravo jesensko vrijeme: hladno i kišovito. Zato smo ti pronašli i takve odjevne kombinacije, u kojima ti neće biti hladno i koje neće promočiti kada krene padati.

Napokon nam dolazi pravo jesensko vrijeme. Neki će se ovome veseliti, a drugi će krenuti žaliti za ljetom, suncem i visokim temperaturama. Ukoliko si i ti ljubiteljica jeseni, sljedeći ćeš tjedan doći na svoje! Kiša, hladnije vrijeme, ma prava jesen! Napokon možemo nositi sve one slatke jesenske odjevne kombinacije koje smo do sada morali čuvati u ormaru jer bi se inače popodne u njima skuhali. Jedno je sigurno, sljedeći tjedan nema kuhanja. Donosimo ti 5 ideja za odjevne kombinacije koje možeš nositi od ponedjeljka do petka, a koje će biti super za svakoga.

Olivera Orsić - 6 Olivera Orsić nam je inspiracija za jesenske odjevne kombinacije: Upoznaj ju kroz njene modne favorite

Ponedjeljak: Oversized sako i visoke čizme

 

 

Jako nam se sviđa outfit koji je nosila Patricia Vodopija! Ona je nosila sako-haljinu, ali ti možeš rekreirati nešto slično s bilo kakvim oversized sakoom i samo ga u struku povezati remenom. Možeš čak i preskočiti dio s vezanjem i samo sako ostaviti otkopčan preko outfita. Nemoj zaboraviti i čizme do koljena. Kaubojke su trenutno veliki trend.

Utorak: Traper na traper

 

 

Trapar na traper se nosi ove jeseni, a ako imaš traper jaknu, onda možeš bez problema rekreirati ovakav outfit. Uz traperice uzmi neku majicu u neutralnoj boji poput bijele ili crne jer bi inače mogla izgledati kaotično.

Outfiti s Uggsicama Kako kombinirati i nositi Uggsice ove jeseni? Imamo ideje za 7 odjevnih kombinacija s njima

Srijeda: Jesenska topla haljina

 

 

Viralna H&M haljina! Ukoliko si ju uhvatila, evo prilike da ju nosiš. Ako nemaš baš tu haljinu, bilo kakva pletena će ti poslužiti. Visoke čizme i najlonke će pomoći da ti ne bude hladno!

Četvrtak: Skinny hlače i kožna jakna

 

 

Uvijek imamo jedan dana kada biramo jednostavnost, a ovaj tjedan je to četvrtak. Skinny traperice, kožna jakna, omiljena majica i tenisice – gotovo outfit. Lorin ga je učinila više fora tako da je cijela kombinacija u nijansama sive, slično možeš napraviti i ti u bilo kojoj drugoj boji. Monokromatski outfiti su još jedan ovogodišnji jesenski trend.

Petak: Kožne hlače i majica s košuljom ispod

 

 

Jedan savršen jesenski outfit za kraj tjedna! Kožne hlače u kombinaciji s majicom i košuljom ispod majice će garantirano izgledati super i komadima iz tvog ormara. Na noge stavi ili kožne tenisice ili gležnjače!

Moda outfit jesenska moda što nositi ideje za outfite inspiracija odjevne kombinacije za svaki dan za jesen od ponedjeljka do petka

Još vijesti