Zimski outfit

Iako je zima i zabundani smo od glave do pete, svejedno volimo izgledati dobro kada dođemo na odredište i skinemo sa sebe sve slojeve odjeće koji su nam trebali za biti vani.

Kada je vani hladno, bitno je odijevati se slojevito i ispod odjeće stavljati komade poput najlonki, tanke majice s dugim rukavima, toplih čarapa i slično. Tako će ti i biti toplo, a i izgledati ćeš dobro. S obzirom da su došli hladni dani, outfite možemo pokazati u cijelosti tek kad negdje dođemo i kada skinemo jaknu. Zato se nemoj obazirati na to kako izgleda kombinacija kad preko nje prebaciš svoju jaknu, nitko ne treba pet različitih zimskih jakni da bi imala za svaki outfit. Bitno je ono što je ispod jakne. A što nositi ispod jakne? Donosimo ti ideje za 5 outfita koje možeš nositi sljedeći tjedan.

Zimski outfit Kako izgledati stajliš dok si zabundana od glave do pete: Ovih 7 stvari će ti pomoći istaknuti se

Ponedjeljak: Skinny traperice i sako

 

 

Tjedan krećemo s uskom odjevnom kombinacijom. Ne može jednostavnije, a izgledat će tako dobro. Sako tijekom zime i dalje možeš nositi, ali on će ti poslužiti kao dodatan sloj ispod jakne, nikako kao jakna. Marija Gverić ga je nosila na dolčevitu i skinny trapke s visokim čizmama. Klasično, jednostavno, a dobro!

Utorak: Ljetna duga haljina i topla vesta preko nje

 

 

Duge haljine koje su od satenskog materijala ili obične uske pamučne koje si nosila preko ljeta, možeš nositi i sada. S toplim najlonkama ispod! Preko stavi širu toplu zimsku vestu i izgledat će super. Ne moraš ju nigdje zataknuti, već samo pusti da visi kako bi se osjećala ugodnije.

Srijeda: Debele tajice s duplom majicom

 

 

Preporučamo ispod tajica obući još najlonke! U ovom outfitu pazi da su ti tajice stvarno debele i da nisu nimalo prozirne. Da bi izgledala više kao cura s Instagrama, preko njih stavi čarape i mokasinke na noge. Top!

Četvrtak: Što dalje od tamnih boja

 

 

Preko zime većina odluta u crninu i tamne nijanse. Ovaj ti je outfit podsjetnik da i tijekom zime možeš nositi svjetliji traper. Traperice u svijetlim nijansama kombiniraj s bijelom majicom ili nekom drugom pastelnom bojom.

Petak: Minica ili hlačice s oversized majicom

 

 

Ove se zime nose minice, a jedan od načina kako ih cure vole nositi je da preko dodaju veliku oversized majicu koja će gotovo u cijelosti prekriti minicu. Neka se samo nazire njen rub. Dodaj obavezno i visoke čizme do koljena za dodatnu toplinu.

Zimski outfit Kako nositi suknje u zimi: Inspiriraj se s ovih 6 popularnih odjevnih kombinacija s Instagrama

Moda odjevne kombinacije outfiti za svaki dan zimski outfiti što nositi ideje inspiracija od ponedjeljka do petka

Još vijesti