Odjevna kombinacija

Da bi izgledala dobro ne moraš imati neke posebne komade odjeće. S običnim trapericama i zimskim majicama možeš složiti jako kul odjevne kombinacije.

U ormaru ti uopće ne treba puno stvari da bi slagala outfite kakve nose cure na društvenim mrežama. Bitno je samo imati dobru osnovu, točnije, osnovne komade poput običnih traperica, bijelih i crnih majica, a nije za odbaciti ni neka suknjica.

 

 

Osnovni komadi u neutralnim bojama budu ono što će ti trebati za baš svaki outfit. Donosimo ti inspiraciju s Pinteresta za odjevne kombinacije koje i ti možeš rekreirati za sljedeći radni dio tjedna. Evo što sve nosimo!

Gigi Hadid Jakna koju ovih dana nosi Gigi Hadid bit će veliki proljetni trend – i već je ima za kupiti

Ponedjeljak: Hlače širokih nogavica i oversized majica

Ovakve je outfite tako lako rekreirati sa stvarima iz svog ormara. Trebaju ti bilo kakve hlače sa širokim nogavicama: kargo, traperice, „poslovne“ lepršave hlače, sve prolazi. A isto je i s majicom. Bilo kakva oversized majica i imaš takav outfit. Dodaj svoje tenisice, naušnice i spremna si.

Utorak: Kožne hlače i uska majica

Kožne hlače sa širim nogavicama svake zime budu komad koji se nosi, a iznimka nije bila ni ova zima. Postoje dobre šanse da neku njihovu verziju i ti imaš u ormaru. Nosi ih s užom majicom i glomaznim gležnjačama. Izgledat ćeš top.

Srijeda: Suknja i šira majica

Hoće li tvoja suknja biti od trapera ili bilo kojeg drugog materijala, sasvim je svejedno. Izgledat će dobro na širu majicu koju ćeš zataknuti u suknju da ne visi. Gležnjače i nakit su obavezni kako bi ti kombinacija izgledala što sličnije ovoj.

Što je odjevna kombinacija bez nakita? 20 naušnica, lančića i prstena koji će obogatiti svaki izgled Modna kombinacija H&M naušnice H&M ogrlica +17 H&M prsten

Četvrtak: Poderane traperice i majica u slojevima

Poderane traperice sa širokim nogavicama su još jedan od onih komada koje sasvim sigurno imaš i ti u ormaru. Nosi ih s najdražom majicom i da bi izgledala više sređeno, stavi ispod nje bijelu majicu kratkih rukava. Vidjet će se samo na dijelu oko ovratnika i dodati „ono nešto“ tvom izgledu.

Petak: Omiljene traperice i bijela majica kratkih rukava s vesticom ili bilo kakvom drugom majicom

Kakve će biti tvoje traperice, svejedno je jer će izgledati dobro s bilo kakvima. Vestice na gumbiće su trenutno jako u trendu, ali ako ti nemaš takvu, možeš uzeti i neku koja ima patent zatvarač na vrhu ili koja samo ima V izrez. Želiš da ti se opet vidi bijela majica kratkih rukava ispod. Tenisice, Marte ili bilo kakve druge glomazne gležnjače i imaš outfit.

Moda outfit odjevne kombinacije outfiti inspiracija ideje za outfite što nositi za svaki dan od ponedjeljka do petka

Još vijesti