Jesenska odjevna kombinacija

I ovog ti tjedna donosimo pet odjevnih kombinacija koje možeš nositi sljedeći tjedan – bilo da ideš u školu, na faks, na posao, ovi će outfiti biti nosivi za svaku od svakodnevnih situacija.

Što nositi? Ako i tebe svaki dan muči ovo pitanje, onda si na pravom mjestu. Pogledali smo vremensku prognozu za sljedeći tjedan, pretražili Instagram, inspirirali se i donosimo ti sada prijedloge outfita koje svatko može lako profurati kroz sljedećih tjedan dana. Svi su nosivi i možeš ih rekreirati sa stvarima iz svog ormara. Možda neće biti identični, ali to ni nije potrebno. Ove ti odjevne kombinacije trebaju biti samo inspiracija da složiš nešto slično sa stvarima koje ti posjeduješ. Nemoj ovo protumačiti kao znak da moraš u shopping – nikako. Pogledaj odjevne kombinacije koje ti preporučujemo za sljedećih tjedan dana.

Ponedjeljak: Majica s golim ramenima kao glavni dio outfita

 

 

Ove su sezone u trendu majice s golim ramenima, a ako ti imaš koju u ormaru, bilo bi šteta da tamo samo stoji. Pomoći će ti da izgledaš sređenije. Nosi ju na omiljene traperice, idealno na one sa širim nogavicama ako je majica uska, da dobiješ ravnotežu.

Čizme Čizme i obuća koju ćemo nositi ove zime: 6 komada koji će biti u trendu

Utorak: Kargo hlače i omiljena majica

 

 

Kargo hlače su toliko veliki trend već neko vrijeme da ih vjerojatno i ti imaš u ormaru. Nosi ih na omiljenu majicu, doslovno bilo koju, bilo koje boje i omiljene tenisice. Ne mora uvijek odjevna kombinacija biti ekstra i komplicirana.

Srijeda: Trapke i dolčevita koje ćeš ukrasiti nakitom

 

 

Sive traperice i crna dolčevita mogu biti kombinacija zbog koje ćeš izgledati elegantnije i ozbiljnije. Obavezno dodaj remen i lančić! Oni će transformirati ovaj outfit iz običnog u stajliš.

Kaputi i jakne za koje bismo rado da nas griju ove zime - 15 modela koje možeš pronaći u dućanima Zimski outfit Jakna iz Pull and Beara Jakna iz Pull and Beara +12 Jakna iz Pull and Beara

Četvrtak: Trenirka

 

 

Kakav god komplet trenirku da ti imaš, to je jedna kombinacija koju imaš složeno u tren oka. Ako i nisi u originalu komplet, ukoliko su iste boje – nitko neće znati. Idealno pogotovo za one dane kada ti se ništa ne da i kada se ne osjećaš baš najbolje.

Petak: Kožne hlače i mokasinke

 

 

Za petak smo čuvali jednu totalno kul kombinaciju! Kožne hlače u kombinaciji s mokasinkama i bilo kakvom običnijom majicom. Tvoja može biti i u bilo kojoj drugoj boji, a izgledat će posebno dobro ako je neka neutralna boja. Ako ti se vide čarape, pazi da budu neke koje bojom idu uz ostatak outfita!

Moda outfiti odjevne kombinacije što nositi ideje za outfite za svaki dan od ponedjeljka do petka za školu za faks za posao

Još vijesti