Jesenski outfit

Bilo da ideš u školu, na faks, na posao, trebat će ti odjevne kombinacije! Da bi izgledala svaki dan kao s neke street style fotke, donosimo ti ideje odjevnih kombinacija koje možeš nositi i koje može svatko složiti s odjećom iz svog ormara.

I ovog ti tjedna pomažemo osmisliti odjevne kombinacije za sljedećih tjedan dana! Ako se i ti pitaš svako malo što nositi i stojiš ispred ormara malo predugo, onda će ti ovo pomoći. Napravili smo ti plan za sljedeći radni dio tjedna da uštediš na vremenu i smišljanju što s čim nositi. Outfiti ovih cura te mogu inspirirati za tvoje i da iskoristiš neku odjeću iz ormara koju možda inače ne bi nosila češće. Uglavnom svi imamo nekoliko komada koje uvijek iznova i iznova izvlačimo iz ormara, a na ovaj način te možda inspiriramo da izvučeš i neku drugu odjeću. Sljedeći će tjedan biti dosta hladno pa obavezno preko svakog od ovih outfita prebaci toplu jaknu.

Zimski outfit Kakve se zimske jakne nose ove sezone, a kakve su izašle iz mode? Donosimo ti kratki pregled!

Ponedjeljak: Košulja u traperice s remenom

 

 

Ponedjeljak krećemo s malo više poslovnom odjevnom kombinacijom. Košulju uguraj u traperice, stavi remen i to je to. Izgledat ćeš sređeno i trendi! Ova klasična kombinacija postala je u posljednje vrijeme jako popularna zbog Victorije Beckham. Umjesto balonera, preporučujemo preko ipak pravu zimsku jaknu. Nosi na trapke ravnih ili širih nogavica.

Utorak: Skinny trapke ili deblje tajice

 

 

Kopiramo malo Hailey Bieber. Iako je ona nosila tajice, ukoliko nemaš neke deblje, ti uzmi uske traperice. Dodaj i crnu majicu ili dolčevitu koja je uska, da izgledaš kao cat woman. Kao i Hailey, sve začini sakoom u oversized izdanju, u kojoj god boji da je tvoj da bi bila skroz stajliš.

Srijeda: Crno-bijeli svijet

 

 

Crne hlače i bijela majica su najjednostavnija kombinacija na svijetu, a što ti je bijela majica više kul (ako ima neku sliku, motiv ili natpis) to će cijela kombinacija izgledati još bolje. Hoćeš li staviti kargo hlače ili crne trapke, ovisi o tome što imaš u ormaru.

Četvrtak: Dan za trendi prugice

 

 

Ovo je dokaz da ti ne trebaju neki ludi komadi u ormaru kako bi izgledala dobro i Instagramerski. Svake se zime vraćaju u modu majice na prugice. U svakom ćeš dućanu pronaći neku verziju ove majice. Na obične trapke i Uggsice ili Inuikiice će izgledati odlično!

Petak: Metalik trenutak za svaki dan

 

 

Metalik je još jedan trend ove jeseni i zime. Ako si pala na njega i imaš metalik hlače ili suknju u svom ormaru, nemoj ih čuvati samo za izlaske i posebne trenutke. Nosi ih i kroz tjedan. Da ne izgleda „too much“ kombiniraj s jednostavnom bijelom ili crnom majicom.

Ako nisi uspjela uhvatiti viralnu haljinu s mašnom: 15 lijepih šljokičastih i svečanih haljina H&M haljina Party haljina iz Pull & Beara Party haljina iz Pull & Beara +12 Party haljina iz Pull & Beara

Moda outfiti odjevne kombinacije inspiracija za svaki dan što nositi ideje za outfite od ponedjeljka do petka

Još vijesti