Suradnja Nikea i Louis Vuittona

Louis Vuitton i Nike su već imali nekoliko suradnju do sada, ali je ova malo posebnija od svih drugih! Radi se o limitiranoj kolekciji tenisica i dostupna je u svega nekoliko tisuća primjeraka.

Model Nike Air Force tenisica su popularne već jako, jako dugo, a svaki put oduševe svoje obožavatelje s novim modelima koje izbacuju. Isto to su napravili sada gdje Nike ponovo surađuje s Louis Vuittonom tako da su premijerno izbacili nove modele koji će uskoro biti u prodaji. No, dizajner ovih tenisica, koje ponovo obilježavaju njihovu suradnju, je preminuo svega nekoliko dana prije nego što su tenisice premijerno prikazane. Upravo zbog toga će se tenisice prodavati aukcijom te neće biti puštene u regularnu prodaju.

 

 

S obzirom na to da se radi o limitiranoj kolekciji, u pitanju je svega 2000 primjeraka, kako piše Maire Claire, koje će kupci moći kupiti putem aukcije. U toj cijeloj novoj suradnji je predstavljeno 9 novih modela, a kupac će moći kupiti samo jedne od tih 9, zbog limitirane količine.

 

 

Iako se i dalje na njima primjećuje da se radi o Nikeovim Force tenisicama, malo su drugačije od svih prethodnih, pogotovo ove visoke koje izgledaju glomazno na nozi. No, i dalje su prekul te su sretnici svi oni koji će ih moći kupiti na aukciji!

Adidas tenisice Tenisice koje dokazuju da moda nije sve što je lijepo – nekada su bile hit, ali ne želimo da postanu opet

Tenisice Imaš nove tenisice i želiš ih fotkati? Uz ovaj trik će ti najbolje ispasti

nike louis vuitton Air Force Suradnja novi modeli

Još vijesti