H&M x Paco Rabanne

Kolekcije za kojima apsolutno polude ljubiteljice mode! Ovo je prilika za uhvatiti komade poznatih dizajnera po puno nižim cijenama nego inače.

Dizajnerske krpice za mnoge nas nisu dostižne niti nešto što si možemo samo tako priuštiti, a ovo je posebna prilika kada možemo ipak neki takav komad ubaciti u ormar. H&M sada već neko vrijeme ima svako toliko suradnju s nekim luksuznim dizajnerom, a zadnji je bio Mugler.

H&M x Mugler - 5 Bili smo na otvorenju H&M x Mugler kolekcije: Kako je to izgledalo i što se moglo uhvatiti?

Kada imaju takve suradnje izbace posebnu kolekciju, limitirane komade koji se prodaju po nešto većim cijenama nego kakve inače ima H&M, ali su istovremeno i puno jeftiniji nego da se kupuju pravi dizajnerski komadi. Nakon Muglera, sada je došlo vrijeme za novu suradnju, s Pacom Rabannom.

 

 

Najavili su kolekciju na svom Instagramu, a iako još ne možemo vidjeti sve komade koji će biti u njoj, možemo vidjeti njih nekoliko koje su nosile slavne osobe koje su se pojavile na njihovom eventu.

 

 

Bit će wow stvari koje bi mogle biti idealne za proslave rođendana ili novogodišnji doček. Srebrno, svjetlucavo, upadljivo! Ono što ipak znamo je kada kolekcija dolazi, a to je 9. studenog. Bit će dostupna i u Hrvatskoj, na web stranici, kao i u njihovoj poslovnici na Cvjetnom u Zagrebu.

Jesenska moda U potrazi za jesenskim haljinama: 15 toplih i slatkih haljina za svaki dan

H&M dizajnerska kolekcija paco rabanne Suradnja kada dolazi najava Moda Hrvatska

Još vijesti