Nike Air Force

Ljubitelji Air Force modela tenisica mogu već sada početi štedjeti novce jer uskoro dolazi njihovo najslađe izdanje. Ono za Valentinovo. Svake godine objavljuju valentinovsko izdanje, a čini nam se da su ovogodišnje najbolje do sada.

Dan zaljubljenih je i bliže nego što misliš! Za mjesec dana nam stiže Valentinovo. Oni koji nisu u vezi, svejedno mogu uživati u ovom danu – sa svojim Nike Valentinovo tenisicama. Svake godine izbacuju posebne modele Air Forsica koje su u tonu ovog romantičnog dana, a otkriveno je kako će izgledati i ovogodišnji modeli. Samo ćemo reći da su iz Nikea nadmašili sami sebe jer ove su tenisice toliko girly i slatke da im je nemoguće odoljeti. Nisu pretjerali s motivima, dosta su ih suptilno ubacili tako da i dalje budu nosive i ostatak godine.

 

 

 

Nekoliko strateški smještenih srčeka, kombinacija crvene i ružičaste boje i dvije trešnjice na vrhu. Idealno! Za neke koji nisu toliko romantične duše, ovo će vjerojatno biti malo previše i besmisleno, ali za sve koji vole ljubav, mogli bi biti osvojeni na prvi pogled. Kome treba dečko, ako ima ovakve tenisice! Ne zna se kada točno izlaze, ali bit će to u narednim tjednima.

Tenisice Najveći modni časopis Vogue kaže da će jedan model tenisica vladati 2023. – i nisu Nike Air Force

Tenisice Tenisice koje svi obožavamo sada i zauvijek: Modeli koji su se upisali u povijest po popularnosti

tenisice valentinovo nike Air Force valentinovo izdanje girly ženskaste nove tenisice

Još vijesti