Severina

Severina je htjela snimiti pjesmu s ovom poznatom pjevačicom, ali ona je rekla „ne“ i ima i razlog zašto. Pogledaj u nastavku koji to duet izgleda nikada nećemo dobiti.

Severina sprema novi album i još se radi na pjesmama koje će biti na njemu. Dobra je to vijest za njene fanove! Htjela je na albumu i suradnju sa Senidah, ali to se neće dogoditi. Kako pišu srpski mediji, Severina se jako naljutila jer ju je Senidah odbila. Jako je htjela duet s njom i potrudila se na sve moguće načine da dođe do nje i onda je izvisila.

Senidah Tko je 'Behut' o kojem pjeva Senidah? Svi su mislili da je to bosansko muško ime, ali nije

Senidah je navodno odbila prijedlog za duet, a razlog koji je navela je da joj ta suradnja ne bi donijela ništa pozitivno, ni za nju kao pjevačicu i njen ugled, kao ni za njen novi projekt, tj. novi album.

 

 

Severina misli da bi Senidah trebala biti zahvalna što joj je ponudila priliku za duet. Na kraju je sada oko tog odbijanja nastala cijela kontroverza i velika svađa, piše Glam Blam. Severina je otišla tako daleko da je svojim suradnicima zabranila da rade sa Senidhom. Obje su velike pjevačice, s velikim uspjesima iza sebe i fenomenalnim glasom i mnogi misle da su propustile dobru priliku.

 

 

Po trenutnoj situaciji, teško da će ove dvije pjevačice i u budućnosti snimati nešto zajedno.

Bebe Rexha - 8 Bebe Rexhu stalno prozivaju da je debela i da se udebljala - sada je jasno i glasno odgovorila svima na tu temu

glazba Severina senidah drama Suradnja posvađale se Sukob na sceni što se dogodilo između senidah i severine

Još vijesti