Adidas tenisice

Iako svi misle da bi svi modni komadi i dodaci trebali biti lijepi baš zato jer su u modi, ove tenisice dokazuju drugačije. Prvi njih dizajn izašao je čak 1950. godine, ali su ipak trebale ostati u zatvorenom ormaru.

Adidas ne može pogriješiti s modelom tenisica koji nije lijep. No, ovaj model je mali izuzetak u odnosu na sve ostale. U pitanju je model Samba, ali ne Samba tenisice na koje smo navikli, već onaj model koji je izašao 50-ih godina prošlog stoljeća, kada je i bio ekstremno popularan. Njihova popularnost je počela vraćati i danas, kako navodi Tportal, što nas ne veseli previše. 

 

 

 

 

Tenisice su drugačije od drugih koje Adidas ima te izgledaju malo muškobanjasto pa curama baš i ne odgovaraju – čak niti na sportske outfite. Tada su napravljene prvenstveno da služe u svrhu igranja nogometa u dvoranama, što dokazuje i njihov dizajn te specifičan potplat. No, to je dovoljno za znati da su ove tenisice namijenjene dečkima i igranju nogometa, zato baš i ne pristaju curama jer im noga u njima izgleda pomalo čudno.

 

 

Neke poznate cure su ih počele ponovo nositi i kombinirati u svoje outfite, ali se baš i nisu proslavile. Tenisice nisu užasne, ali postoje puno ljepši modeli koji se mogu nositi na apsolutno sve – od elegancije do potpune sportive. Zbog zaobljenog prednjeg dijela, i kombinacije pliša uz kožu, izgledaju duže nego što jesu što curama nikako ne odgovara jer im stopala izgledaju glomazno. Prihvatljive su one koje su u potpunosti bijele, pa prednji dio ne dolazi toliko do izražaja, ali u svakom slučaju, postoje puno bolji modeli za ljubitelje tenisica.

Sviđaju li se i tebi ove retro Adidas tenisice?

Ukupno glasova:

Tenisice Imaš nove tenisice i želiš ih fotkati? Uz ovaj trik će ti najbolje ispasti

Kupovina cipela Imaš hrpu obuće, a uvijek nosiš isto: To je zato jer radiš neku od ovih 7 greški kada ju kupuješ

tenisice adidas adidas samba stari model tenisica Moda

Još vijesti