Nike tenisice

Nikeovim tenisicama rijetko tko može odoljeti. Upravo je to slučaj i kod ovih novih tenisica koje su slične dosadašnjima, ali opet imaju jednu bitnu razliku koja ih čini posebnima.

Nike tenisice nikada ne izlaze iz mode, a nije niti čudno s obzirom na to da sve godine imaju novih, predobrih modela kojima rijetko tko može odoljeti. Bilo da su u pitanju Air Force, Jordanice ili neke druge – sve su prekrasne! Nike je sada izbacio i novu kolekciju tenisica za jesen koja je pred vratima, a jedne od svih tih novih su se posebno istaknule. U pitanju je model pod nazivom 'Nike Court Vision Alta', a na njihovoj službenoj stranici se nalaze pod odjeljkom ženskih tenisica.

 

 

U pitanju su tenisice koje izgledom možda najviše podsjećaju na Nike Air Force, ali su pomalo drugačije. Najveća razlika je u džonu koji je dosta deblji od prijašnjih, ali i u izgledu na bočnim stranama tenisice. Bočne strane ovog modela, kod vezica, su drugačije jer izgledaju kao da su 'odrezane' kako bi jezik tenisice više došao do izražaja. Osim toga, ne samo da na tom dijelu imaju veći otvor, već se na tom bočnom dijelu nalazi i drugačiji materijal, poput neke prozirne mrežice.

 

 

Upravo te glavne razlike čini ovaj model posebnima, a mogu izgledati prefora na obične bijele čarape ili na neke totalno drugačije sa sličicama jer se zbog toga čarape i više vide u odnosu na neke druge modele tenisica.

 

Adidas i Gucci Suradnja Adidasa i Guccija – njihov model tenisica na drugom mjestu najpopularnijih komada

Adidas tenisice Tenisice koje dokazuju da moda nije sve što je lijepo – nekada su bile hit, ali ne želimo da postanu opet

nike novi model tenisica Air Force court vision alta Nova kolekcija tenisice

Još vijesti