Tenisice

Svi mi želimo svima pokazati nove tenisice nakon što ih kupimo. Neki ih žele fotkati i poslati nekome na WhatsApp, dok ih drugi žele objaviti na Instagram. Ovaj trik će ti pomoći da ti te fotke izgledaju predobro.

Sve što trebaš imati za dobru fotku svojih novih tenisica je mobitel i te tenisice – jednostavnije ne može, jelda? Ako želiš da ti fotka novih tenisica ispadne TOP, onda se moraš koristiti ovim trikom. Da bi to zaista i ispalo tako, legni na pod, a da su ti u pozadini lijepi oblaci ili obično plavo nebo. Zatim je bitno da ti je jedna tenisica već obuvena na nozi, a ovu drugu stavi na tu tenisicu koju već imaš na sebi.

 

@theathletesfoothrvatska Oh yesss! Kako vam se sviđa ovaj trik?! #theathletesfoothrvatska #daretoplay #TAF #foryoupage #fyp ♬ Ooh Ahh (My Life Be Like) [feat. Tobymac] - Grits

 

Nakon toga okineš fotku da ti se vide tenisice i predobra pozadina, odnosno nebo. Zadnji korak je da tu fotku okreneš za 180 stupnjeva prilikom njezinog uređivanja i na kraju će fotka izgledati kao da je druga tenisica odraz u vodi. Trik koji zaista funkcionira, a fotka ti izgleda predobro – odlična za Instagram!

Vezanje tenisica Postoji puno lakši i brži način vezanja tenisica od onog koji su nas učili

tenisice Jednostavan način kako maknuti nabore nastale od hodanja s kožnih tenisica – i izgledat će kao nove

tenisice trik fotkanje ideja za fotkanje nove tenisice instagram

Još vijesti