Galerija Voyage - 2 Voyage - 3 Voyage +5 Voyage

Voyage voli ponekad dati fanovima mali uvid u svoj privatni život i pohvaliti se s fotkama kako uživa. Sada će neki možda biti i ljubomorni kada vide u kojem dućanu kupuje.

Voyagu izgleda karijera i svi poslovi kojima se bavi idu itekako dobro kada si može priuštiti shoppingiranje u dizajnerskim dućanima. Na Instagramu voli ponekad podijeliti fotke iz svog privatnog života i pokazati fanovima što radi – bilo da su to fotografije s djevojkom, javljanje iz teretane ili provođenje slobodnog vremena na neke druge načine poput primjerice shoppingiranja.

Barbi Afrika Barbi Afrika oštro odgovorila nepristojnom pratitelju: "Ja ne mogu više ovako glupe ljude"

Podijelio je na storyju da se počastio Louis Vuitton velikom torbom koja može biti za teretanu ili putovanja. Ovo nikako nije jeftina torba, a koliko je luksuzna najbolje ti govori činjenica da ni na službenoj stranici ne možeš pronaći cijene samo tako. Radi se o torbi koja se zove "Keepall Bandoulière 55", a cijena joj je 2200 eura.

Voyage - 1

Pokazao je samo fotografiju kako je na pultu u dućanu, a je li kupio samo torbu ili je obavio još i veći shopping, nije otkrivao. Nedavno je Voyage pokrenuo i brend Volim Tea s kojim proizvodi ledene čajeve u različitim okusima.

 

 

Breskvica i Voyage Voyage reagirao na izjavu Breskvice da nije nikada bila u vezi s glazbenikom

voyage dizajnerski komad u shoppingu pohvalio se louis vuitton pjevač Dizajnerska torba

Još vijesti