Galerija Sex Education - 8 Sex Education - 1 Sex Education - 2 +5 Sex Education - 3

Uoči nove sezone, serija ostaje bez sve više glumaca. Što je šteta, jer je toliko dobro, a odlasci sve više i više likova ne sugeriraju na ništa dobro. Ovih je dana još jedna glumica objavila da su njeni dani u 'Sex Educationu' iza nje.

Za sada su se tri glumice izjasnile da ih neće biti u novoj sezoni serije, a sve se dogodilo unutar nekoliko dana. S obzirom da nova sezona nije niti blizu emitiranja, sve se bojimo što će se još dogoditi. Patricia Allison, koja glumi Olu, i Simone Ashley, koja nam je sada poznata po 'Bridgertonu', najavile su da odlaze iz 'Sex Educationa'.

Sex Education 'Sex Education' se vraća s novom sezonom, ALI dvije glumice već najavile da se one ne vraćaju

Sada im se pridružila i Tanya Reynolds, koja glumi Lily.

Lily iz Sex Educationa

I ona odlazi i neće je više biti u četvrtoj sezoni. Za Radio Times je otkrila ovu veliku vijest, ali kao i ostale dvije glumice, i ona ima dobar razlog zbog kojeg odlazi. Objavila je tu vijest kada je promovirala svoju novu komediju 'I Hate You'. Odlučila se fokusirati na nju i tako je nažalost 'Sex Education' morao ostati bez Lily. Objasnile je i da je to normalno da se događa u serijama gdje ima jako puno likova. Jednostavno ljudima izlete novi projekti između sezona, bolje ponude zbog kojih odlaze.

Obožavala je snimanje i lika kojeg glumi, ali kako kaže, tri sezone su za nju bile dovoljne. Definitivno će nam svima nedostajati Lily i njena šašavost.

TATBILB i The Summer I Turned Pretty Ako voliš film 'To All The Boys I've Loved Before', onda će te oduševiti ova nova serija

sex education serija Netflix Četvrta sezona lik odlazi

Još vijesti