Galerija Sex Education Sex Education - 1 Sex Education - 4 +5 Sex Education - 6

Treća je sezona bila definitivno zanimljiva i dogodilo se svašta! Pokušat ćemo što manje spojlati da oni koji još nisu pogledali sve postojeće sezone ove serije ne saznaju što ih sve čeka. Samo ćemo reći da od sljedeće sezone više nema dvije glumice.

Problem sa serijama koje nam se jako svide je taj da ako imaju više sezona, uvijek postoji mogućnost da će otići neki nam omiljeni likovi. I to ne zato što su redatelji tako odlučili, već zato što su glumci tako odlučili jer imaju neke druge projekte. Tako je sada i sa 'Sex Educationom'. Najavljeno je još prošle godine da dolazi 4. sezona, ali ćemo morati još dugo čekati na nju. Asa Butterfield, glavni glumac u seriji, ispričao je da snimanja tek počinju u srpnju/kolovozu ove godine, piše Seventeen, što znači da novu sezonu ne možemo očekivati prije 2023. godine.

 

 

Iako ćemo morati dulje čekati, sigurno će se isplatiti, jer još niti jedna sezona nije razočarala. Držimo fige da će nastaviti s tim trendom! Ono što nam se ipak ne sviđa toliko je što su do sada već dvije glumice najavile da se ne vraćaju u nadolazećoj sezoni serije. Prvo je to najavila Simone Ashley, koja je u međuvremenu dobila bolju ulogu u 'Bridgertonu', tako da njen lik Oliviu više nećemo gledati u 'Sex Educationu'. Razumljivo.

Slika nije pronađena Tajne iza kamera kod snimanja serije 'Sex Education' – neke scene su bile potpuno izmišljene

Uz nju, sada je i Patricia Allison, koja glumi Olu, najavila da se ni ona neće vratiti u novu sezonu jer su joj se poklopila snimanja – i odabrala je ova druga.

 

 

Nadamo se da su to svi glumci koji odlaze i da ćemo ostale vidjeti i u novoj sezoni.

Stranger Things - 1 Najluđe teorije fanova o kraju 'Stranger Thingsa' – misle da će završiti na neki od ovih 6 načina

sex education serija Netflix 4. sezona

Još vijesti