Galerija Sex Education - 2 Sex Education - 3 Sex Education - 4 +4 Sex Education - 5

Dok čekamo da dođe četvrta sezona serije „Sex Education“ malo po malo saznajemo da će doći do nekih promjena u njoj. Odlaze likovi, nekih odmah sada, a neki malo kasnije!

Ne zna se kada će točno doći četvrta sezona serije „Sex Education“, ali se zna da će biti nekada ove godine. Ili se fanovi barem tako nadaju, s obzirom da je Netflix rekao da će 2023. snimanje te sezone biti završeno. Ne zna se još puno, ali polako dolaze detalji. Ono što je za sada otkriveno fanovima je da se u četvrtoj sezoni neće vratiti dva lika: Ola i Lily.

Slika nije pronađena Tajne iza kamera kod snimanja serije 'Sex Education' – neke scene su bile potpuno izmišljene

Oba su lika bila među glavnima i prirasli su nam srcu. Ako ti je bilo žao jer one odlaze, čekaj tek da čuješ tko još odlazi i kome je 4. sezona zadnja. U njoj ćemo ga još gledati, ali nakon toga više ne. Glumac Ncuti Gatwa se na Instagramu oprostio s likom Erica kojeg glumi u ovoj seriji.

 

 

Za njega je to zadnja sezona, a za fanove koji prate glumca to vjerojatno i nije bilo prevelike iznenađenje. Ncuti je dobio ulogu kao Doctor Who pa je bilo za očekivati da će se nadalje više posvetiti toj ulozi. Glumcima je nekada nemoguće uskladiti sva snimanja pa nešto moraju i odbiti ili se s nekim likom oprostiti.

Što nas još očekuje u novoj sezoni? Otis, Eric i ekipa su završili srednju školu i kreću na faks gdje ih očekuju novi problemi. Jackson će se truditi preboljeti Cala, a Adam će se boriti s odlukom je li taj tip nastavka školovanja za njega. Maeve je upisala faks, gdje će učiti od najpoznatijih autora, jer kako svi znaju, luda je za knjigama i pisanjem. Hoće li doći još koja sezona nakon četvrte i koliko će ih biti? Za sada je samo 4. najavljena.

Kako bi izgledali popularni likovi iz filmova i serija da su suprotnog spola? 10 najboljih Wednesday i Sheldon Jack Sparrow Jack Sparrow kao cura +17 Regina George

sex education serija Četvrta sezona nova sezona Netflix što se zna likovi

Još vijesti