Galerija Maeve iz Sex Educationa - 3 Sex Education - 1 Sex Education - 2 +4 Sex Education - 3

„Sex Education“ je jedna od onih Netflixovih serija s kojom su pogodili u sridu. Oduševila je gledatelje svih generacija i s nestrpljenjem se iščekuju nove sezone. Sada znamo nešto više o četvrtoj sezoni.

Nakon mjeseci nagađanja, sada je i službeno potvrđeno, četvrta će sezona „Sex Educationa“ biti i posljednja ikad. Nema dalje. Iako smo zbog toga tužni, jer serija je odlična, nekada je bolje da završi „kada treba“, nego da se razvlači u nedogled i postane loša. Na kraju treće sezone vidimo da se Moordale škola zatvara i tako u četvrtoj sezoni omiljeni nam likovi odlaze u novu školu, pojavljuju se novi likovi i nove ljubavne zavrzlame. Došao je i trailer za četvrtu sezonu u kojem možeš vidjeti što će se događati.

Mnogi su likovi iz prošlih sezona i dalje tu, a zna se i da je Maeve otišla u SAD na daljnje školovanje pa je upitno koliko ćemo je stvarno i vidjeti u ovoj novoj sezoni. Za sada se zna da je u novoj sezoni i da će biti uključena u radnju, pitanje je samo koliko. Ostala ekipa, Otis, Eric, Aimee, Jackson, Ruby…svi su tu! Zna se i kada nova sezona dolazi. Moći ćemo ju pogledati od 21. rujna.

Sex Education 'Sex Education' se vraća s novom sezonom, ALI dvije glumice već najavile da se one ne vraćaju

One Tree Hil Top 10 teen serije koje su obožavale starije generacije, a mogle bi se svidjeti i tebi

sex education Netflix serija nova sezona Četvrta sezona kada dolazi je li to kraj posljednja sezona

Još vijesti