Sex Education

Serija „Sex Education“ se vratila! Na Netflix je došla posljednja sezona! Iako nam je malo žao da je gotovo, znali smo da će nekada doći kraj. Evo kako je izgledalo snimanje te posljednje sezone.

Nemoj se bojati, nećemo ti spojlati novu sezonu. Tek je došla, još ju većina nije pogledala do kraja, ali znamo što se događalo iza scene na snimanjima. Malo nam je tužno da je ovo posljednja sezona, ali nam je drago da je napokon došla. Posljednji put gledamo avanture Otisa, Maeve i Erica. Dobra je vijest da su se u novoj sezoni vratili svi glavni glumci, a imamo i neke nove likove. Nadamo se samo dobrom kraju koji nas neće razočarati i koji neće ostaviti otvorena pitanja na koja želimo znati odgovore. Mirror je dobio dopuštenje saznati tajne i zanimljivosti koji su se događali na snimanjima iza scene.

1.Doveli su SAD u Veliku Britaniju
U ovoj sezoni je najavljeno da Maeve odlazi i da se seli u SAD jer je dobila školarinu za faks na koji želi ići. Bilo bi prekomplicirano poslati glumicu u SAD na snimanje pa su tako doveli SAD na set. Imali su izazov rekreirati američki faks na setu gdje su već ranije snimali i lokacije koje su gledatelji već vidjeli. Kada pogledaš novu sezonu, vidjet ćeš jesu li uspjeli!

2.Mimi Keene koja glumi Ruby je osoba kojoj treba najdulje da se spremi za snimanje
Glumci moraju na set doći i nekoliko sati prije početka snimanja kako bi ih našminkali, napravili im frizure i obukli ih. Mimi Keene je morala dolaziti puno ranije jer je njeno pripremanje za snimanje uvijek trajalo najdulje. Ruby u seriji ima ravnu kosu, a glumica Mimi ima prilično kovrčavu. Trebalo im je po sat i pol da joj samo izravnaju kosu – i tako svaki dan.

Slika nije pronađena Tajne iza kamera kod snimanja serije 'Sex Education' – neke scene su bile potpuno izmišljene

3.Najveći je makeover doživio novi lik – Abbi
Abbi glumi Anthony Lexa. Ona je inače brineta, ali je za potrebe snimanja morala dobiti ružičastu kosu. I ne, nisu koristili periku već je glumica stvarno ofarbala kosu samo za ulogu.

4.Scena koju je bilo najteže za snimiti
Za vizažiste i frizere na setu je bila najveća muka epizoda tri. To je epizoda gdje The Coven (nova grupa prijatelja) odvede Erica u klub. Glumce su morali posebno šminkati i oblačiti, a posebno je bilo izazovno jer nisu prije snimanja imali probu kostima.

5.Kosa od Maeve kroz sezone pokazuje njeno sazrijevanje
Ako si mislila da su frizure i boje kose koje nosi Maeve nasumične – e pa nisu. U prvoj je sezoni imala blajhanu, ružičastu kosu, koja je trebala simbolizirati i nju kao osobu još djetinjastu i nezrelu. Kasnije su joj ofabrali kosu u prirodnu smeđu boju, nagovještajući da je sada postala ozbiljnija. U trećoj je sezoni dobila šiške, kako bi izgledala jače, moćnije, distanciranije. U ovoj je sezoni dobila dulje šiške, kako bi poslali poruku da polako spušta svoj štit koji ima od prve sezone.

Wednesday Addams Izgleda da bi fanovima serije „Wednesday“ u drugoj sezoni mogla biti ispunjena jedna velika želja

sex education Netflix serija nova sezona Četvrta sezona iza scene zanimljivosti sa snimanja iza kamere

Još vijesti