Galerija TATBILB i The Summer I Turned Pretty The Summer I Turned Pretty - 3 The Summer I Turned Pretty - 5 +3 The Summer I Turned Pretty - 4

Filmski serijal 'To All The Boys I've Loved Before' smo pratili godinama, ali sada kada je završio, tražimo neke nove serije i filmove. I ovo je jedna takva serija!

Nije moglo ispasti bolje, baš prije ljeta kada su praznici i kada svi imaju nešto više vremena nego inače. Nova serija koju ćeš pogledati u jednom dahu! Već se sada pokazala kao nešto što će oduševiti sve ljubitelje filma 'To All The Boys I've Loved Before'.

Spiderhead Novi Netflixov film oborio sve rekorde – ali na loš način! Postao je jedan od najgorih filmova ikad

Prvi i osnovni razlog za to je da je serija snimana po knjizi Jenny Han, autorice koja je napisala i knjige po kojima su snimali TATBILB filmovi. Serija se zove 'The Summer I Turned Pretty' i prava je romantična teen drama.

Tek je izašla prva sezona serija, a već je postigla toliko dobre rezultate da je najavljeno da sigurno stiže i druga sezona. U fokusu serije je ljubavni trokut između djevojke Belly i dva brata, koji su inače potpune suprotnosti. Priča je to o prijateljstvu, prvoj ljubavi, slomljenom srcu i jednom magičnom ljetu. Serija ima samo 7 epizoda tako da ju se bez problema može pogledati i u jednom vikendu. Jer kada kreneš, nećeš moći stati. U glavnim ulogama nema poznatih lica, sve su neki novi glumci, ali su odlični. Preporučujemo!

Tetovaža iz Stranger Thingsa Svi žele tetovažu iz serije 'Stranger Things', a ne znaju da ona ima negativno značenje

serija jenny han The Summer I Turned Pretty Teen serija novo preporuka

Još vijesti