Otis iz Sex Educationa

Otis nam je prije bio drag i simpatičan, ali u novoj nam je sezoni serije „Sex Education“ totalno pao u očima. Kao da je postao lošija verzija sebe. I to baš u posljednjoj sezoni!

Kako se to dogodilo i zašto se to dogodilo – ne znamo! Otis je bio simpatičan, bio nam je drag i voljeli smo ga. Sve do posljednje sezone serije. U četvrtoj sezoni kao da se pretvorio u svog zlog brata blizanca. Ponašanje mu je postalo sebično, bezobrazno, bahato i počeo je iskorištavati ljude oko sebe. Otis kojeg znamo iz prvih sezona je dobar i drag dečko, ali ovaj novi Otis to nije. Ukoliko je i tebi do sada bio drag i baš simpa, sada ćemo ti promijeniti mišljenje. Imamo 6 razloga koji će i tebi pokazati koliko je loša osoba u novoj, četvrtoj, sezoni.

1.Odnosi se GROZNO prema Ruby
Da, znamo, Ruby nije oličenje dobrote, ali to Otisu ne daje pravo da se prema njoj odnosi kao grozno. Ovo je jedno njegovo ponašanje koje nam je u zadnjoj sezoni posebno upalo u oči i zbog kojeg nam je Otis najprije i pao u očima. Iskorištavao je Ruby kada mu je to odgovaralo i odbacio ju kada mu je smetala. Ružno!

2.Nije se ništa bolje ponašao niti prema svojoj mami
Osim prema Ruby, nije se proslavio ni ponašanjem prema svojoj mami. Upravo je rodila i sama se bori s novorođenčetom, što vjerojatno nije lako, a Otis ne da joj se nije potrudio pomoći, nego ju još i osuđuje jer mu ne daje pažnje koliko je dobivao prije. Iako će neki reći da se ponašao kao tipičan tinejdžer, u prijašnjim nam je sezonama pokazao koliko dobar može biti i zato je ovo dodatno neugodno iznenadilo.

Sex Education Tajne iza scene sa snimanja „Sex Educationa“: 5 zanimljivosti sa snimanja četvrte sezone

3.Bio je loš prijatelj Ericu
Eric je njegov dugogodišnji prijatelj koji je uvijek tu za njega i uvijek će ga saslušati, a Otis? Otis će njega otkantati čim mu Maeve (s kojom zapravo ni nije u vezi) pokloni malo pažnje. Otis konstantno stavlja sve drugo ispred svojeg najboljeg prijatelja. To se tako ne radi ako ti je do nekog prijatelja stvarno stalo.

4.Nema empatije prema drugima
Otis kao da nema ni malo empatije prema drugima, niti je podrška bliskim ljudima oko sebe, a očekuje da oni uvijek pomažu njemu i budu mu na usluzi. Želi biti terapeut, a njegovo je ponašanje prema drugima kritično loše. Nije podrška svom prijatelju, niti pokušava razumjeti ikoga oko sebe, ali očekuje da svi razumiju njega.

5.Pun je sebe i umišljen
Misli da je najbolji i nema dalje. Iako nije loše imati samopouzdanja, kod Otisa to postaje pomalo toksično. Dobro je biti samopouzdan, ali ne toliko da ideš gurnuti druge pod vlak samo da bi pobijedio, što je upravo ono što je Otis napravio tijekom debate s O. I onda još misliti da je to u redu.

6.Sebičan je
Ovo je nešto što zapravo nije novo u četvrtoj sezoni. Mogli smo i u prijašnjima vidjeti koliko je sebičan, samo nam to nije toliko upalo u oči jer je generalno bio dobrica. Sada kada je ta maska pala, ovo je još jedna ružna osobina koju ima Otis. Nije ga briga za tuđe osjećaje, tuđa mišljenja…ništa, a uz to je i neodgovoran jer uvijek druge krivi za sve, nikada nije problem u njemu. Želi da drugi budu tu za njega kada on to želi, ali istovremeno on neće biti tu za njih.

sex education otis posljednja sezona Četvrta sezona grozan lik grozna osoba razlozi Netflix Teen serija

Još vijesti