Slatke male lažljivice

Lindsey Shaw, koja je glumila Paige McCullers u tinejdžerskoj seriji „Pretty Little Liars“, nakon mnogo je godina otvorila dušu i priznala zašto su je redatelji i scenaristi izbacili iz serije.

Otkaz joj je uručen, zbog konzumacije droge, ali i očitog gubitka težine, otkrila je ona gostujući u podcastu „Ned's Declassified Podcast Survival Guide“.

Glumica je priznala da je upala u „glupi ciklus“, u kojem „nije izgledala dobro previše mršava“, a kad se počela debljati, nije se mogla nositi s time i smatrala je da je predebela. 

Otkrila je kako je „imala cijelu sezonu korištenja droga“, prije nego što je bila otpuštena. Zbog konzumiranja droge nije se mogla pozabaviti niti svojim problematičnim odnosom s hranom.

 

 

U jednom trenutku, tijekom snimanja pete sezone, u svoj je ured pozvala redateljica Marlene King s obavijesti da će je otpustiti.

„To nije zbog tvoje glume“, prisjetila se Lindsey kako joj je Marlene priopćila tu vijest pažljivo i brižno, svjesna s kakvim se teškim problemima nosi u privatnom životu i da joj je zapravo potrebna stručna pomoć.

Iako je šesta sezona prošla bez nje, vratila se zato u sedmoj i posljednjoj i zbog toga je zahvalna cijelom timu.

„Učinili su to tako dobrim što su me vratili u sedmu sezonu i pustili me da se oprostim. Nikada to neću zaboraviti“, rekla je ona.

 

Slatke male lažljivice lindsey shaw lindsey shaw u slatkim malim lažljivicama otkaz zbog droge i problema s težinom Gubitak težine problematičan odnos s hranom Paige McCullers

Još vijesti