Slika nije pronađena

Nova serija koja dolazi ide po provjerenom scenariju. Najavljena je kao serija koja će oduševiti fanove 'Slatkih malih lažljivica' jer je u principu ista stvar, samo malo drugačija.

Jesen je obično vrijeme kada dolazi najviše novih serija i filmova, jer se valjda računa da su ljudi zbog lošeg vremena više unutra i provode više vremena pred laptopom i TV-om. Puno toga dolazi u sljedećim mjesecima, a jedna serija koja je iskočila zove se 'One Of Us Is Lying'. Serija je nastala po knjigama autorice Karen McManus, a tema je slična kao i kod 'Slatkih malih lažljivica', koje su bile itekako popularne. I ova je knjiga u toj misterioznoj, sve je puno tajni, temi.

Radnja je smještena u školi Bayview High, a u centru svega su 5 učenika koja su završila u kazni taj dan i morala ostati nakon nastave, ali nakon što im istekne kazna, samo njih 4 izađe živo iz te učionice. Kako je jedan učenik završio mrtav i što se dogodilo? Nitko ne otkriva! Svi su osumnjičeni i počnu izlaziti na svjetlo dana različite tajne. Knjiga je oduševila čitatelje, a ako je suditi po traileru koji je izašao, čini se da ni serija neće razočarati.

Ne zna se točan datum kada će doći, ali bit će to nekada u listopadu i imat će 8 epizoda.

Pogledajte još:

Došao je trailer za novu sezonu 'Sex Educationa' – hoće li Otis i Maeve napokon završiti zajedno?

Tko su najzgodniji muški likovi iz serija? Top 10 izgleda ovako, a nikad ne bi pogodila tko je prvi

Sjećaš se malog Jakea iz 'Dva i pol muškarca'? Da ga danas sretneš, ne bi prepoznala da je to on [FOTO]

serija novo misterij Slatke male lažljivice one of us is lying

Još vijesti