Galerija Mean Girls/Pretty Little Liars Chanel Oberlin/Kraljce vriska Cheryl Blossom/Riverdale +9 Blair Waldorf/Tračerica

Rađaju li se neke cure zle ili su to postale tek kasnije u životu, ne znamo. No svi mi iz škole znamo ili se sjećamo barem jedne „dežurne zlice“.

Ona ogovara, uspješno manipulira ljudima i situacijama te je uvijek u centru pažnje. Prava kraljica drame koja će vam zabiti nož u leđa, omalovažiti vas pred drugima i smisliti o vama najgnjusnije stvari. Osim što su samopouzdane, te opake cure su uglavnom i fizički predivne. Njihova kosa i makeup su uvijek savršeni, a garderoba prepuna najdivnijih krpica koje im stoje kao salivene. To su oni tipovi djevojaka koje ljudi mogu mrziti, a u isto vrijeme im se žele i sviđati.

Očito da su dio svačijeg odrastanja, jer holivudska mašinerija puno puta u svoje filmove i serije obožava ubaciti baš takve likove na koje publika itekako reagira. Budimo iskreni, zlice je ponekad zanimljivije gledati nego dobrice. One su nevjerojatno inteligentne, dok s druge strane u nama kao gledatelju izazivaju bijes zbog konstantnog iživljavanja na drugima.

Sjetimo se Regine George koja je postala svojevrsni prototip „zločeste djevojke“ ili npr. Alison DiLaurentis iz „Slatkih malih lažljivica“, koja je manipulirala svima i lažirala vlastitu smrt.

Tko se još našao na našoj listi najzločestijih djevojaka iz popularnih serija ili filmova? U galeriji ćete pronaći one koje zasigurno ne biste željeli imati u svojoj okolini.

zločeste cure dežurne zlice najzločestije među zločestima manipulatorice kraljice drame lista najopakijih Regina George alison di laurentis Slatke male lažljivice

Još vijesti